BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33
HABER /  GÜNCEL

Çürükçü yarbay olayında yeni skandal!

Sahte çürük raporu vermekten ceza alan yarbayın eşi konuştu. İşte yaşanan o olay...

Abone ol

Sahte çürük raporu vermekten ceza alan yarbayın bir sevgilisi olduğunu tesadüfen anlayan eşi, sözü geçen kadının saldırısına uğradığını öne sürdü

Asker kaçaklarına rüşvet karşılığı çürük raporu verdiği gerekçesiyle 41 yıl 8 ay hapis cezası alan ve geçen hafta yakalanan eski Tabip Yarbay Habil T.'nin eşi Sema konuştu.

Gözaltına alınan eşinin başka bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını, onun için eşya hazırlarken bulan Sema T., "Bu ilişki 6 yıldır sürüyormuş. Bizimkisi paravan evlilikmiş meğer" dedi. Sema T. basında yer alan haberler üzerine eşinin sevgilisinin üç kişiyle evini bastığını söyledi.

Sema T. kızının tanık olduğu olayı şöyle anlattı: "Bahar denilen kadın, kızı, ablası ve çocuklarımın halasıyla evimi basmaya gelmiş. Ben oğlumla dışarıdaydım, kızım tek başınaydı. Kapıyı yumruklamışlar, tekmelemişler, tehditler yağdırmışlar. Kızım olayın etkisini atlatamadı. Mağdur olarak benim isyan etmem gerekmez mi? Düzenleri bozulduğu için böyle davranıyorlar."

HAYATIMIZDAN ENDİŞE EDİYORUM

Çocukları ve kendi hayatından endişe ettiğini, korkudan sokağa çıkamaz hale geldiğini belirten Tunç, "Kaç gündür eve kapandık. Ekmeğimi bile komşularıma aldırtıyorum.

çocuklarımı okula göndermemeyi bile düşünüyorum. Can güvenliğimiz yok. Eşimi benim ihbar ettiğimi düşünüyorlar ancak polisin takibi sonucu yakalandı. Keşke yapsaymışım. 20 yıllık evliydik. Bunların hiçbirini hak etmedim" diye konuştu. Her şüphelendiğinde, kocasının kendisini ikna ettiğini dile getiren Sema T. şöyle devam etti: "kadınla aynı semtte oturuyoruz ama tanışıklığım yok. Şüphelenmem kadının evimizi aramasıyla oldu ancak hiçbir zaman emin değildim. Bir gün kızımın telefonunu arayıp 'Babana söyle telefonunu açsın. İki araba geziyorsunuz, annenin altında araba var, bende yok' demiş. Eşim ise 'Sakın bir şey söyleme, kankamın eşi ve akli dengesini bozuk' diye geçiştirdi. Nasıl böyle bir şey düşünürsün diye beni azarladı. Ben de ikna oldum, meğer eşimin akrabaları bile durumdar haberdarmış." kadının kocasının sürekli yurt dışında olduğunu da söyleyen Sema T. sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir firmanın dış ticaret müdürüymüş, sürekli İtalya'daymış. Zaten kadının apartmanında, eşimi, kocası olarak biliyorlarmış."