BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  MEDYA

Cumhuriyet yazarından Erdoğan'a şok söz!

Cumhuriyet Gazetesi'nin yazarı Cüneyt Arcayürek bugünkü yazısıyla davalık olacak. Erdoğan için inanılmaz cümleler kurdu.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Kürt sorununu çözümü için hükümet tarafından atılan adımlar Sözcü, Cumhuriyet, Aydınlık gibi ulusalcı çevreler tarafından okunan gazetelerde çok sert tepki görüyor.

Cumhuriyet yazarı Cüneyt Arcayürek de en sert tepki gösteren isimlerden biri oldu. Kalemine hakim olamayan Aracayürek, haddi ve nezaket sınırlarını aşan satırlara imza atarak Erdoğan için "lan" ifadesini kullandı.

BU YAZI DA DAVALIK

Arcayürek 3 Mart 2009'da yayımlanan ''Ha Maganda Ha Kasımpaşalılık'' başlıklı köşe yazısında, Başbakan Erdoğan'ın ''kişilik haklarına saldırıda bulunduğu'' gerekçesi ile 5 bin TL ödemeye mahkum edilmişti.

Görünen o ki bu yazısı da davalık olacak. Zira "ARTİST" başlıkla Erdoğan yazısında da "fikir özgürlüğü" sınırlarını zorlayan inanılmaz cümleler var.

İşte Cumhuriyet yazarının köşesinde Başbakan Erdoğan için yazdıklarından bir bölüm:

"Milletvekili Türk değil, Arnavut'um dediği için eteklerinde bayramlık ziller çalan RTE'den Türk ve Türk milleti sözcüklerini savunmasını beklemek abesle iştigal!

***

Sen Kasımpaşalı mısın, mert, sözü özü bir kişi, üstelik şeffaf mı şeffaf biri misin?
Öyleyse kanıtladı.

Bin dereden su getirerek bütün konuşmalarında kıvıra kıvıra yan çizerek yeni anayasadan sileceğini ve bu sonucu sağlamak için muteber kişiliğe dönüştürdüğün 'sayın' caniyle uzlaştığını...

BUNU DE DE BOYUNU GÖRÜLEM

....badem bıyıklı suretini görmekten usandığımız TV'lerden birine çık..
ve:

"...Ben Türk değilim. Rize'nin bir zamanlar adı Rum olan bir köyünde doğma, rivayete göre Gürcü kökenliyim" deyiver de boyunu bosunu görelim!

***

Bu (hangi?) milletin barış ve huzuru için baldıran zehri de içermiş!..

"Artistlik yapma lan!"