BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da toplu açılış töreninde konuştu. Millet İttifakı'na yüklenen Erdoğan 31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu vurguladı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'nda toplu açılış töreninde konuştu. Beka konusuna değinen Erdoğan, ezanla, milli irade ile sorunu olanların 31 Mart'a kilitlendiğine dikkat çekti.

Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları şöyle:

"Mogan'ı temizledik bunu kim yaptı Çevre ve Şehircilik Bakanı iken Mehmet Özhaseki yaptı. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı olacak mı? Bugüne kadar 70 milyon yatırımla Mogan'ı temizledik. 

Moganı hem balıklar hem kuşlar hem de buranın vatandaşı için çok daha kalite bir hale getireceğiz. Eymir Gölü ile birleştirerek Ankara'nın en güzel millet bahçesi olacak.

CHP uzay istasyonunu kıskanıyor
Uzay sistemleri ve entegrasyon merkezini Gölbaşı'nda kurduk ve bunu CHP kıskanıyor ne işi var diyor uzay merkezinin. Gölbaşında Cumhur İttifakı kapsamında Ramazan Şimşek kardeşimizi destekliyoruz. Büyükşehirde de Mehmet Özhaseki'yi destekliyoruz.

31 Mart beka seçimidir
Türkiye'de her deçim bir beka seçimidir. Biz bunu için 31 Mart'ı beka seçimi olduğunu söylüyoruz. Ülkemizin içinde ne kadar ezanımızla mili iradayle demokrasi ile sorunlu kişi varsa hepsi 31 Mart'a kilitlenmiş durumda. Sizler bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyecek bu ellerini oğuşturanların da planlarını bozacaksınız.

HDP İstiklal Marşı'nı okumuyor
Bunlar İstiklal Marşı'nın düşmanı değil mi? HDP'nin kongresinde İstiklal Marşı okunmuyor hatta yeni yeni sembolik olarak bayrağmızı korkudan koyuyorlar. İşte 31 Mart bunun için bir beka seçimdir.

Ülkemizi bölme gayretindeler
Eğer mesele belediyecilikse bu konuda kimse elimize su dökemez. Bunmların derdi belediyeler değil doğrudan doğruya Türkiye'dir.  Bunların asıl derdi Rabiamızdır.  Zillet ittifakı bizim ülkemizi bölme gayretindeler

PKK ile iş birliği yapanın Türkiye'nin hayrına bir amacı olamaz. FETÖ ile iş birliği yapanın Türk milletinin hayrına bir kaygısı olamaz. Karanlık ittifaklarının vitrininde ayrı, mahzeninde ayrı pazarlıklar yapanların bu ülke ile ilgili bir derdi olamaz

Türkiye'de Kürdistan mı var?
Ülkemizde Kürdistan var mı?. Buyursun Irak'ın Kuzeyine gitsin. Bu ülke bölünemez. Ne diyor kadın biz sırtımız PKK-PYD'ye dayanık. Biz ne diyoruz peki biz sırtımızı bu aziz millete dayanık. Bunlara göz açtırmayız. Topunuz gelin topunuz. Gabar'da Tendürek'te Kandil'de inlerine girdik. Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz.

Benim bir duam var
Şimdi benim bir duam var... Ya Rab pazara kadar değil mezara kadar bu ittifakı daim eyle. Büyükşehir'de HDP'nin İYİ Parti'in adayı var mı yok. CHP'nin adayı hepsinin ortak adayı.

Biz çukur olaylarından sonra bölücü örgütün emri altındaki belediyeleri ellerinden aldık. Bunları şimdi CHP İYİ Parti üzerinden belediye meclislerine sızmaya çalışıyorlar."