BIST 10.000
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.433,30
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni operasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütlerine yönelik yeni operasyonların sinyalini verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan terör konusundaki mücadelenin aralıksız süreceğini söyledi. Fırat Kalkanı Harekatı'nın birinci etabının sona erdiğini belirten Erdoğan, yeni harekatın sinyalini verirken, "Baharı bekleyen teröristlere çok güzel sürprizlerimiz var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Trabzon'da düzenlenen temel atma ve açılış töreninde konuştu. Geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu sonrası bittiği açıklanan Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili konuşan Erdoğan, DEAŞ ile mücadelede birinci etabın sona erdiğini söyledi. Operasyonların bundan sonra da devam edeceğini belirten Erdoğan şöyle konuştu:

"Şimdi diğer bölgelerde de terör örgütlerinin tepesine binmek için yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni harekatlara yeni isimler vereceğiz. Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine, PKK'sıyla, YPG'siyle DEAŞ'ıyla FETÖ'süyle çok güzel sürprizlerimiz var. Önümüzdeki aylar, Allah'ın izniyle Türkiye'nin ve Türk milletinin baharı, teröristlerin ise kara kışı olacaktır."

''SEN NE İŞE YARARSIN''

'Modern bir kalkınma ve modern bir şehircilik şehir hastaneleriyle olur. Lafla peynir gemisi yürümez. Kılıçdaroğlu'nun SSK'ya genel müdür olduğu döneme bak. Savaş Ay'ın programında beyefendinin genel müdür olduğu zamanı seyrettiniz değil mi? Ne diyor o dönem daha iyiydi dedi. Ula sen ne işe yararsın! Bunun adı kaset genel başkanlığı. Türk siyasetini bunlar negatif tipleridir.

"TRABZON'UN DEVLETE KÜSTÜĞÜ GÖRÜLMEDİ''

Trabzon Türkiye'nin huzurunun güvenliğinin kilit taşıdır. Trabzon'un devlete küstüğü görülmemiştir. Onun için İçişleri Bakanlığı görevimizi Trabzonlu bir arkadaşımıza, Süleyman Soylu Bey'e emanet ettik. Kendisi ve ekibini teröre karşı mücadelesinde kutluyorum.

"16 NİSAN, BİR FERMANIN DA YAZILACAĞI GÜNDÜR"

15 Temmuz gecesi biri Ankara'da biri İstanbul'da olmak üzere iki Trabzonlu kardeşimiz darbeciler tarafından şehit edildi. Şu 16 Nisan şehitlerimizin katilleri için bir fermanın da yazılacağı gündür. AB ne der? George, Hansa, Helga ne der? Beni enterese etmez. Beni Allah ne der, Ayşe, Mehmet ne der? O ilgilendirir."

Erdoğan'dan CHP'li vekile: Gerizekalı!

Rizeli genç pankart açıp Erdoğan'dan bunu istedi