BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.323,95
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine ev!

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla TOKİ tarafından konut tahsis edildi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, makamında Kayseri'nin son şehidi Musa Yüce'nin eşi Hatice Yüce, çocukları Muhammed Ali ve Zehra, babası Halis Duran Yüce, kardeşleri Adem ve Seyit Yüce ve diğer yakınları ile bir araya geldi.

4 Ocak'ta hain bir saldırıcı sonucu şehadet şerbetini içen ve 5 Ocak'ta Bünyan Büyüktuzhisar Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlanan Musa Yüce için bir kez daha ailesine başsağlığı dileyen Vali Düzgün, bu cennet vatanın birliği, dirliği ve geleceği için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda aileye konut tahsis edildiğini ifade etti. Vali Düzgün, şehidin emaneti olan ailesinin devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını, peygamberlikten sonra en yüce makama ulaşan şehitlerimizin asıl mükafatını ise Allah katında göreceklerine inandığını söyledi.



"ÇOCUKLARIMIZIN BAHTI AÇIK OLSUN"

Vali Düzgün, şehidin çocukları Zehra ve Muhammed Ali adına düzenlenmiş olan konut tahsis belgesini şehidin eşi Hatice Yüce'ye takdim ederek, "Kahraman şehidimizi bir kez daha bu vesile ile rahmetle anıyoruz. Allah sizlere ve çocuklarınıza daha başka acılar yaşatmasın. Çocuklarımızın bahtı açık olsun. İnşallah sizlere ve milletimize hayırlı bir evlat olsunlar" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Şehidin ailesi, "Devletimizden ve bu hayırlı işe vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun" diyerek duygularını dile getirdiler.

Şehit polisin öğretmen olan kardeşi Seyit Yüce, zihinsel engelli öğrencileriyle birlikte kardeşinin şehit haberini aldıktan sonra gramofon kağıtlarından yaptığı Türk bayrağını Vali Düzgün'e hediye etti.