BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Külliye'ye giden CHP'li isim iddiasına yanıt!

İZMİR AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklamalar geldi. Erdoğan, herkesin dilindeki Beştepe'ye çıkan CHP'li iddiası hakkında ilk kez konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamalarda Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın gündeme bomba gibi düşen CHP'li ismin Beştepe'yi ziyaret ettiği iddiasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İzmir'de partililere seslenen Erdoğan Beştepe iddiasına ilişkin şunları söyledi:

Külliye'de bir CHP'li ile görüşme iddiası

- Son günlerde bir şey tutturdu, güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Ben... Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. 'Böyle bir görüşme olmadı' dediler." ifadesini kullanan Erdoğan, "Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Kendisi de diyor ki 'herhalde yanıldık' filan. Bay Kemal senin hayatın yalan, hayatın yalan. Bak İzmir'den, milletvekili olduğun ilden sesleniyorum sana.

Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum

Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin, ettin. Etmediğin takdirde CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git ama yapamaz.

Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan

Bugüne kadar ben bunu çok söyledim, denedim, yapamaz. Hepsi birbirini bulmuş. O gazetenin köşe yazarı da bu da aynı. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan. Erdoğan'ın diğer açıklamaları şöyle:

Engin Özkoç'a sert tepki

Bizim gözümüzde tüm makam ve unvanlar geçicidir, fanidir. Bunlar milletin kendisine hizmet etmemiz için verdiği emanetlerdir. Ana muhalefet, CHP bunun farkında değildir. Lafı geldiğinde hanım kardeşlerime saygı gösterdiklerini söylerler. Parlamentoda grup Başkanvekilimiz Özlem kardeşimize ne yaptıklarını gördünüz. İfadeye bakın 'Ulan şu kadını susturun.' Bir bayana 'Ulan şu kadını susturun' gibi bir ifade kullanılabilir mi? Bunu kullanana Bunlar 'edepsiz ahlaksız' dedim.

Özlem Zengin'in duruşunu hazmedemiyorlar

Bunlar bu parlamentoda 50 civarında hanım milletvekilinin bu duruşunu hazmedemiyorlar. Bunlara göre kadın hizmetkar olmalı. Bunlara göre kadın bahçıvan olmalı. Tarlada domates birber toplasın, böyle olmalı. Karşılarında hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Bir hukukçu olarak hazmedemiyorlar. Onlar istese de istemese de AK Parti'nin hanımları bunları aşa aşa iktidara yürüyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu Suriye'de ne işimiz var diyordu

Suriye'de Barış Pınarı Harekatı ile bizim sınırlarımızı taciz eden teröristlere haddini bildirdik mi? O terör koridorunu yapamadılar. Bay Kemal ne dedi? Bizim Suriye'de ne işimiz var... Bay Kemal Senin oralarda ne işin var. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Erdoğan Bilal Saygılı Camii açılışını yaptı vatandaştan yoğun ilgi
Foto Galeri Erdoğan Bilal Saygılı Camii açılışını yaptı vatandaştan yoğun ilgi Galeriye Gözat