BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde ise Taksim'de ezan okunurken ıslık çalanlar vardı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de konuştu. Erdoğan Taksim'de ezan okurken ıslık çalanları eleştirdi. Ezana sayıgıslık yapıldığını vurgulayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Taksimde CHP ve HDP'den bir araya gelen bir gruhun ezan-ı Muhammediye yaptığ saygısızlığı gördünüz değil mi? Kardeşlerim aynı toplantıda sergilenen kadınlara en büyük rezillikleri bir kenara bırakıyorum sadece ezana yapılan saygısızlık bile nasıl bir seçimde olduğumuzu gösteriyor.

Ezan ve bayrak düşmanlığında ittifaklar
Biz gönüller kazanmak için çalıştığımızı söylüyoruz. Onlar ise bayrağımıza ve ezanıma saygısızlık yaparak doğrudan istikbalimize saldırıyorlar. Kimi yerde gizli kimi yerde açık ittifak yapıyorlar. 4'lü bir çete... bunların asıl kimliği bayrak düşmanlığı.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Ne diyor bu eşbaşkan Kürdistan'da oylar filanca partiye ama Batı'da AK Parti ve MHP'ye oy yok diyor. Bunmların tek ittifakı ezan ve bayrak düşmanlığı.

Ezana sahip çıkmayan ülkeye de çıkmaz
Bunlar hiç İstiklal Marşımızı okumamışlar. Zaten HDP kendi kongrelerinde bile okumuyor. Bayrağımızı bile yeni yeni asmaya başladılar. Ezana hürmet etmeyen bayrağa hürmet edemez. Ezana saygısı olmayaların bu millete saygısı olmaz. Düşman kapımıza dayandığında onları da alkışlar bunlar. Ezana sahip çıkmayanlar bu ülkenin hiçbir değerine sahip çıkmazlar.

Onları inlerine gömdük
Biz bu bayrağın altında doğduk bu bayrağın altında öleceğiz. Ne diyor 'Biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye dayanık diyor.  Keleşleri size doğrultacağız diyor. Hani ne yaptınız. Biz bunları Cudi'de Gabar'da Kandil'de inlerine gömdük mü?

Bu namus meselesidir
Bu milletin huzuru için askerimizle polisimizle ne gerekiyorsa yapacağız.  Bu ülkede ezan, bayrak, vatan, devlet düşmanı kim varsa hepsinin karşısında olmak bizim namus meselemizdir. Eğer biz 3-5 oy için bunlara göz yumarsak ecdadımızın evladımızın yüzüne bakamayız.

Size her şey feda olsun
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu olmak üzere 2 millet bahçesi için çalışmara başladık. Kenevir bez torbasından size çay ikram edeceğim. CHP'yi de alıştırmak lazım. Onlar bu tür modern şeylerden anlamazlar. Size her şey feda olsun feda...

Kılıçdaroğlu'na seçim göndermesi
Buna verin bir koyunu kaybeder geri gelir. Eser ortada biz eserimizle konşuyoruz. 9 kere seçime girmiş kaybetmiş şimdi 10'uncusuna hazırlanıyor. Koltuğu sağlama alıyor."