BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.435,89
HABER /  POLİTİKA

Mehmet Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na 'Aynaya bak'

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki,  isim vermeden HDP milletvekillerini eleştirdi. CHP liderine de ithal aday cevabı verdi

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Söğütözü'ndeki bir otelde Yedi Renk Tek Yürek Platformu üyeleriyle ile bir araya geldi.

Burada konuşan Özhaseki, terör örgütünün her kesim tarafından lanetlenmesi gerektiğine ifade etti.

İsim vermeden HDP'li milletvekillerini eleştiren Özhaseki şu ifadeyi kullandı:  "Meclis'e seçilerek gelenlere bir şey demiyoruz ancak 'Seçildiniz geldiniz, PKK'nın sözcüsü olmayın' diyoruz. Bir gün olsun deyin ki 'Lanet örgüt, elinizdeki silahı bırakın, yavrularımıza kurşun sıkmayın.' Bunu deyin ama demiyorlar. Bir gün olsun terör örgütünü lanetlemiyorlar."

Papağan gibiler
TSK'ya silah bırakılması çağrısı yapıldığını hatırlatan Özhaseki şöyle konuştu: "Ara sıra sözcüleri çıkıp papağan gibi 'Biz barıştan yanayız, iki taraf da silah bıraksın' diyor.  İki taraf kim? Bizim Türkiye Cumhuriyeti ordusu silah mı bıraksın? Hangi devlete böyle bir şey söylenir, böyle saçmalık olabilir mi? Bu coğrafyada ne kadar güçlüyseniz o kadar ayaktasınız." 

İthal aday eleştirisi
Anamuhalefet partisi mensuplarının kedisine yönelik "Ankaralı değil" eleştirisine de cevap veren Özhaseki, "Kemal Bey dediki benim için 'Kayserili, Ankara'ya aday olur mu?' El insaf arkadaşlar, insanın doğduğu şehir söylenerek ayrımcılık yapılır mı? Beni doğduğum şehirden dolayı ayıplıyorsa önce kendine baksın. Tunceli’de doğmuş, CHP'nin genel başkanı, İzmir'den milletvekili olmuş. İzmir'in sokaklarını bilir mi, benim kadar bilmez. Sonra seni İstanbul'a aday koymuşlar, İstanbul'u bilir misin, onu da bilmez. Ya ne biçim iştir bu anlayamadım. Önce aynaya bir bak sen." diye konuştu. 

Ankara için hazırlıklar devam ediyor
Özhaseki, Ankara'da köşe bucak çalışıp, konutların nereye yapılacağını, deprem riskinin nereler olduğunu, şehir bağlantılarının nasıl yapacağını birebir takip edip önemli projelere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Avrasya Araştırma'nın seçim anketi sonuçları pes dedirtti
Foto Galeri Avrasya Araştırma'nın seçim anketi sonuçları pes dedirtti Galeriye Gözat