BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın kendisi ve Bahçeli hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Seçimlerden sonra hukuk önünde hesabını soracağım." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tehditvari ifadeler kullananan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Hüsamettin Cindoruk'a sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında, Hüsamettin Cindoruk ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın sözlerine cevap verdi. Erdoğan, "Kendisine seçimlerden sonra hukuk önünde hesabını soracağım. Biz bunların tehditlerine aldırış edecek değiliz." dedi.

"Bunun bedelini ödeyecek"

Erdoğan, ''Ortaklaşa bir tehdit dili. Cindoruk bunun bedelini ödeyecek. Her ne kadar hukukçu oluğunu söylüyorsa bedelini ödeyecek. Öbürü (Engin Altay) ismini anmayayım. Eğer biz yargıyı iyi çalıştırmazsak bunlara nerede meydanı boş bırakırsak saldıracaklar. Bunlara cevap vermeyi dahi lüzumsuz görüyorum. Kendisine seçimlerden sonra hukuk önünde hesabını soracağım. Biz bunların tehditlerine aldırış edecek değiliz.'' ifadelerini kullandı.

işte Altay'ın o sözleri

Altay katıldığı televizyon programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında "Kararsızların yüzde 80'i kesinlikle Cumhur ittifakı diye adlandırılan kambur ittifakının adaylarına oy vermeyecekler. Başka partilere de verebilirler. Saadeti var bunun, Vatan partisi var, Millet İttifakı var, falan filan. Ama millet bu korku iklimi içerisinde, çok korkutursanız ne yapar hücreye girince kimse görmüyor, bir Allah bir kendisi, basacak intikamını öyle alacak. 31 Mart'ta bütün yaşananlar, siyasi tablo ortada, ama bunun üzerine aklıyla alay edildiğini düşünen vatandaşlarımız, Erdoğan'dan ve Bahçeli'den bay dumur ile bay kamburdan hücrede bunun hesabını soracaklar. Benim aklımla alay etme diyecekler" ifadelerini kullandı.