BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Cudi Dağı'nda askeri hareketlilik!

Şırnak'ta askeri operasyonlar sürüyor. TSK, Cudi Dağı'na çok sayıda asker sevk etti.

Abone ol
Şırnak'ta güvenlik güçleri PKK avına çıktı! İl merkezinde gece başlayan ve gün boyu devam eden operasyonlarda PKK/KCK yapılanmasına ilişkin 16 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Cudi Dağı'ndaki operasyon, bölgeye çok sayıda askeri birlik sevk edildi.
 
Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece il merkezinde PKK/KCK gençlik yapılanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları devam ediyor.
 
ŞIRNAK'TA ASKERİ HERAKETLİLİK
 
Cudi Dağı'nda özel birliklerin katıldığı geniş çaplı operasyon başlatılırken, operasyon bölgesine çok sayıda asker sevk edildi.

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Havadan ve karadan bölgeye asker sevkıyatı yapılırken, Silopi ilçesinde bulunan özel birliklerden de kirpi ve zırhlı araçlar ile çok sayıda asker operasyon bölgesine kaydırıldı. Sevkıyat sırasında frekans karıştırıcı jammer aracı da bulunurken, sevkıyatın sıkı güvenlik önlemleri altında yapıldığı görüldü.