BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
HABER /  GÜNCEL

Cudi dağı eteklerinde 5 yıldızlı keyif

Adı zaman zaman terör olaylarıyla anılan Şırnak'ta, vatandaşlar cudi manzaralı havuzda serinliyor.

Abone ol

Şırnak'ta havaların aşırı ısınmasıyla birlikte insanlar, kent merkezine 5 kilometre mesafedeki Cudi Dağı manzaralı 5 yıldızlı Şehr-i Nuh Oteli'ne ait havuzda serinlemeye çalışıyor.

Adı zaman zaman terör olaylarıyla anılan Şırnak'ta, geçen yıl hizmete giren 5 yıldızlı Şehr-i Nur Oteli, hava sıcaklarının aniden 40 dereceye kadar ulaşması nedeniyle sıcaktan bunalan bölge halkına ev sahipliği yapıyor. Kent merkezine 5 kilometre mesafede bulunan ve Cudi Dağı manzaralı otel, özellikle hafta sonu serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Erkek ve çocuklara dışarda olimpik havuzuyla hizmet veren otel, kapalı bir havuzla da kadınlara da hizmet veriyor. 

TATİL BELDELERİNDEKİ OTELLERDEN DAHA İYİ HİZMET

Şehr-i Nuh Otel Müdürü Veysi Asma, tatil beldelerindeki otellerden daha iyi hizmet verdiklerini belirterek, "Otelimizde konaklayan müşterilerimize, kendisini tatil beldesine hissettirecek hizmet veriyoruz. Bay ve bayan spa merkezlerimiz, oyun parkları, spor kompleksi, piknik alanlarımız, yaşam merkezleri, cafe teras, restaurantlarımız ve oyun salonlarımızla, bölge halkına hizmet veriyoruz. Şırnak halkı, boş zamanlarını otelde geçiriyor. Tatile gidemeyen vatandaşlar da özellikle hafta sonunda buraya geliyor. 40 dereceye varan sıcaklardan korunmak için, serinlemek için bir kaç havuz olmasına rağmen Şırnak'ta en kaliteli hizmeti veren tek adres, bizim otelimiz. Bizler de gelen konuklarımıza en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.