BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CÜDER umut vaad ediyor

CÜDER'in açmış olduğu kursta eğitim gören dört kişi güzel sanatlar fakültesini, iki kişide güzel sanatlar lisesini kazandı.

Abone ol

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Cizre Üniversiteliler Derneği'nin (CÜDER) açmış olduğu kursta eğitim gören dört kişi güzel sanatlar fakültesini, iki kişide güzel sanatlar lisesini kazandı.

CÜDER'in açmış olduğu kurslarda eğitim gören altı kişi büyük başarı gösterip dört kişi güzel sanatlar fakültesini kazanırken iki kişi de güzel sanatlar lisesinde okumaya hak kazandı.

Açılan kursla ilgili kısa bir açıklama yapan CÜDER Başkanı Mahmut Duru, derneğin kendi vicanından aldığı sorumluluk bilinciyle ve kendi çabalarıyla açtığı kurslarda az da olsa meyvelerini verdiğini dile getirdi. Duru, "Bu dönem açtığımız kursa gelen ve bu kurslarda eğitim gören dört arkadaşımız gzel sanatlar fakültesi resim bölümünü kazanırken iki öğrenci kardeşimiz de güzel sanatlar lisesini kazanarak bizlere büyük bir sevinç yaşatmıştır. Açılan bu kurslarda emeği olan Zülküf, Nurullah ve Emin bey başta olmak üzere bize yer temininde bulunan Sevgi Dursun Kahraman'a teşekkür ederim" dedi.