BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'de sanayi esnafı rahatlayacak

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Küçük Sanayi Sitesi’nde altyapı, yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Abone ol

Bir süre önce Gebze Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen ve örnek bir sanayi sitesi yapma sözü veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, site çevresinde başlayan çalışmaları yerinde denetledi.

Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Küçük Sanayi Sitesi’ne giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışma yapılan tüm sokak ve caddelerde tek tek inceleme yaparak fen işleri yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Gebze Belediyesi’nin Küçük Sanayi Sitesi’nde yol, kaldırım, kavşak, asfalt, çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışması yapacağını belirten Başkan Köşker, “Küçük Sanayi Sitesi’ni Gebze’ye yakışır bir hale getireceğiz. Sitedeki karmaşa ve düzensizlik sona erecek. Görüntü kirliliği ortadan kalkacak. Örnek bir sanayi sitesi olacak” dedi.

ESNAF RAHATLAYACAK

Küçük Sanayi Sitesi giriş caddesinin yapılacak düzenlemelerle güzel bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Köşker, “sitede yurt dışına iş yapan firmalarımız da var. O firmalarımız da sitenin güzel bir görünüme kavuşmasıyla misafirlerini işyeri ve atölyelerinde gönül rahatlığıyla karşılayabilecek. Ayrıca yapacağımız çalışmalarla D.Kavşağı ile bağlantı yolu da güvenli hale gelecek” diye konuştu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in K.Sanayi Sitesi’nde yaptığı inceleme ve denetlemelere AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, belediye meclis üyeleri Mustafa Özkan ve Turhan Demirhan, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, Fen İşleri Müdürü Mikail Ozan ve teknik personel eşlik etti.