BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Arslan tırnaklarını bile kesemiyor!

Danıştay saldırganı Alparslan Arslan'ın babası İdris Aslan oğluna ilaç verildiği iddialarını tekrarladı.

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA-
Ergenekon davası kapsamında Danıştay saldırısı nedeniyle yargılanan Alparslan Arslan’ın sağlık durumuyla ilgili babasının endişeleri sürüyor. Arslan’ın babası İdris Aslan, oğluna ilaç verildiği iddialarını tekrarlayarak “Tırnaklarını bile cezaevi çalışanları kesiyormuş” dedi.

Oğluyla 3 ay önce 10-15 saniye görüşebildiğini anlatan Arslan, "Düzenli para yatırıyoruz. Bu kez arkadaşlarına da para istedi. 2.5 yıl kadar kardeşine bir mektup yazmış parasını ona emanet etmişti. Her ay bana 500 lira gönderin demişti. Biz de düzenli gönderiyoruz, ancak bunun dışında görüşmüyor" dedi.

Son duruşmada oğlunun sakinliği karşısında da şaşkın duruma düştüğünü anlatan İdris Aslan, "Kilo almış gibi. Tepkili hareketleri yoktu. Acaba rahatladığı için mi yoksa rahatsızlığı ilerlediği için mi anlam veremedim" dedi.

Oğlunun tedavi kabul etmediğini anlatan İdris Aslan bu nedenle endişeli olduğunu söyledi. İdris Aslan, "Endişe duymamak mümkün değil. Son 2.5 yıldır görüşemiyoruz. Cezaevi yetkililerinden bilgi alabiliyorum. Trınaklarını bile kesemiyormuş. Tırnaklarını oradaki cezaevi çalışanları kesiyormuş" dedi.

Oğluna ilaç verildiği iddialarını tekrarlayan İdris Aslan, bunu oğluna da söylediğini ancak farkında olmadığını düşündüğünü söyledi.

İdris Aslan'ın yetkililerden aldığı bilgiye göre oğlu Alparslan Aslan “Cezaevinde bu cezayı hak etmedim” diye söylenerek dolaşıp duruyor. İdris Aslan ayrıca oğlunun kendisine “Ergenekon’la alakam yok” diye yemin ettiğini aktardı.