BIST 9.974
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.433,37
HABER /  MEDYA

Cübbeli'den çapkınlara Instagram uyarısı

Cübbeli Ahmet, gıybeti anlatırken mesele kız istemeye geldi. İşte bomba o anda patladı;

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca, gıybeti yine kendi üslubuyla anlattı sosyal medya sallandı! Kız isteyen damat adayları için artık instagrama bakılmasının yeterli olduğunu söyleyen Cübbeli, internetin faydalarını anlatırken yine kırıp geçirdi.

Cübbeli Ahmet Habertürk Özel'de Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. Gıybetin, zinadan bile günah olduğunu anlatan Cübbeli, bazı gıybetlerin ise günah olmadığını söyledi. Kız isteyen bir damat adayı için çevresinin söylediklerinin önemli olduğunu ifade eden Cübbeli Ahmet, bazı damat adaylarının ise kendi kendini ele verdiğini söyledi. İşte sosyal medyayı sallayan o sözler;

"İNSTARGRAM'IN FAYDALARI DA VAR"

"Oğluna benim kızımı istiyor. Ben de oğlanın huyunu suyunu bilmiyorum. Şimdi Instagram'a baksa anlar. Çünkü neden, kaç kişi öyle bozdu işi. Instagram'ın faydaları da var. Niye eski dolaştığı kızları felan koymuş Instagram'a, sonra da gidiyor Hacı'nın kızını istemeye. Hacı'da uyanık, bakıyor Instagram'a. Bir de bakıyor ki eski naneler çıkıyor. Lan sen benim kızını nasıl istiyorsun, kırmadığın çanak kalmamış diyor. İşte Instagram'ın faydaları. Koyarsan öyle kimle nerde ne yedin, yemeğin yanında birileri de çıkar. Ona göre dikkatli çekeceksin yani."