BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,04
ALTIN 2.470,76
HABER /  DÜNYA

Geyik intihar etti şaşkına çeviren görüntü

İsveç'in Dalarna Bölgesi'nde gerçekleşen geyik intiharı görenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İsveç'in Dalarna Bölgesi'ndeki alışveriş merkezinin otoparkından aşağa atlayıp hayatını kaybeden geyiğin görüntüleri görenleri şaşkına çeviriyor.

İsveç'in Dalarna Bölgesi'nde yaşanan gizemi çözülemiyen geyik intaharı görüntüleri rastgele yoldan geçen bir sürücü tarafından kameraya alındı. Dalarna Bölgesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkının çitlerini aşan Elk geyiği 8 metre yükseklikteki duvardan kendisini aşağı bıraktı.

2.20140131110122.jpg

Çatının kenarından koşan geyik ana yolun ortasına doğru 8 metre yükseklikten bacaklarının üstüne düştü. Vücut ağırlığından dolayı bacakları kırılan geyik yaralandığı yerden kalkamadı ve hayatını kaybetti.

1.20140131110259.jpg

Polisin olay yerine kısa sürede geldiği ve geyiğin sağlık durumu incelediği belirtildi.Geyiğin yaşadığı sakatlıktan dolayı hayatını kaybettiğini öğrenen İsveç polisi özel bir araç ile geyiğin cansız bedeninin yoldan kaldırdı.

3.20140131110419.jpg


Olay yerinde bulunan bir üniversite öğrencisin açıklamalarına göre çatıda geyiği gördüğünü fakat merdivenlerden ineceğini düşündüğü için herhangi bir yetkiliyi aramadıklarını daha sonra geyiğin 8 metreden kendisini aşağı atıp birkaç adım atmaya çalışmasından sonra kımıldamadan yattığını belirtti. Uzmanlar tarafından yapılan incelemelerde geyiğin böyle bir intahar girişimine ne yol açtığı incelenirken hayvanbilimcilerden henüz bir açıklama gelmedi.

İşte intahar eden geyiğin saniye saniye düşüş görüntüleri: