BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çöp haberi TVnin fişi çekildi

Belediye kamyonları yasak yere çöp döktü, fatura bunu haber yapan TV kanalına kesildi.

Abone ol

Ordu'nun Ünye ilçesinde Tabakhane Deresi'ne çöp ve moloz atılmaması için Ünye Belediyesi, uyarı levhası koydu. Ancak bir süre sonra levha koyduğu yere belediye kamyonları çöp dökmesi yerel bir TV'nin ana haber bültenine konu oldu. Bu haber sonrası sürpriz biçimde TV'nin yayını kesildi.

Yasak bölgeye dökülen çöpleri kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla haber yapan Hizmet TV'nin yayını kesildi. Haberin ana haber bülteninde yayınlanmasından sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler, televizyonun vericilerine sabotaj düzenledi. Kabloların kesilmesi üzerine Fevzi Çakmak Mahallesi ile Kiraztepe'de bulunan Hizmet TV, Hizmet Radyo ve Melodi FM'in yayını kesildi.

TV'NİN YAYININI BELEDİYE KESTİ

Bunun çöp haberine istinaden belediye yetkilileri tarafından yaptırıldığını iddia eden Hizmet TV Genel Yayın Yönetmeni Şakir Gürel, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Belediyesi Elektrik Teknisyeni Yılmaz Yıldırım ve belediye başkanının talimatı ile hareket eden bazı personeller hakkında Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.