BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,12
ALTIN 2.441,37
HABER /  SPOR

Para için gelmedim savunması

'Emre Belezoğlu para için Fenerbahçe'ye geldi' diyenlere ateş püskürdü. Neden geldiğini de işte bu sözlerle dile getirdi.

Abone ol Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takıma para için gelmediğini, İngiltere'de ne kadar kazanıyorsa Türkiye'de de aynı parayı kazandığını söyledi.

AZİZ YILDIRIM İÇİN

Emre, Fenerbahçe Alt Yapı Derneği'nin aylık yayınlanan ''Koşan Adam'' adlı dergisinin Kasım sayısında yayınlanan röportajda, Türk medyasının gösterdiği gibi bir Emre olmadığını belirterek, ''Hakkımda, 'para için Fenerbahçe'ye gelmiş' diyorlar. Ben İngiltere'de ne kadar para kazanıyorsam Türkiye'de de aynı parayı kazanıyorum. Fenerbahçe'ye para için gelmedim. Aziz Yıldırım olduğu için geldim. Ailem Fenerbahçeli olduğu için buraya geldim. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Çocukluğumda bir Fenerbahçeli olarak‚ Fenerbahçe takımına geldiğim için çok mutluyum'' dedi.

''KRONİK BİR SAKATLIĞIM YOK''

Emre Belözoğlu, kronik bir sakatlığının olmadığını ama ağır sakatlıklar yaşadığını söyledi.

Futbol oynamak isteyen bir Emre olduğunu vurgulayan milli futbolcu, ''Çok ağır sakatlıklar yaşadım. Kasığımla ilgili İnter'de oynadığım dönemde bir sakatlığım vardı. 1.5 sene kadar hep o ağrılarla oynadım. Akabinde de bu ağrılarla oynadığımdan dolayı adale sakatlıkları gündeme geldi. İnsanlar bilmeden çok yorum yapabiliyorlar. Kronik bir sakatlığım yok. Zaten kronik sakatlığı olan bir futbolcuyu Fenerbahçe gibi büyük bir camia almaz'' diye konuştu.

GALATASARAY'A GOL ATARSAM SEVİNİRİM

Fenerbahçe formasıyla eski takımı Galatasaray'a gol atarsa, çok mutlu olacağını söyleyen Emre, sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmak istediğini kaydetti.

Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşması olduğunu hatırlatan Emre, ''4 yıl sonra 32 olacağım. 36-37 yaşına kadar yani 8-9 sene daha oynamak istiyorum'' dedi.

''BANA SUNULAN SERBESTLİK ALEX'E GÖRE SINIRLI''

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de oynadığı mevki olarak kendisine sunulan serbestliğin, Alex'e sunulan serbestlikten daha sınırlı olduğunu söyledi.