BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,15
ALTIN 2.466,14
HABER /  GÜNCEL

Conceiçao, ölümle burun burunaydı

Galatasaraylı Flavio Conceiçao ailesiyle birlikte korku dolu anlar yaşadı. Evine baskın yapan silahlı soyguncular Conceiçao'nun kafasına silah dayadılar. İşte korkulu anlar.

Abone ol

Gece yarısı baskını!

Galatasaray’ın sezon başında Real Madrid’den transfer ettiği, ancak ligin ilk yarısında performansından memnun kalmadığı Flavio Conceiçao’nun önceki gece yaşadıkları, korku filmi gibiydi. Devre arası tatili nedeniyle Madrid’deki eşi ve çocuklarını alarak ülkesi Brezilya’ya geçen yıldız futbolcunun evi, silahlı ve maskeli soyguncular tarafından basıldı. Gece geç saatlerde gerçekleşen baskında kaçmaya fırsat bulamayan Flavio ve ailesi, saatlerce süren kabus yaşadı.

Kafasına silah dayadılar
Tam 1.5 saat boyunca kafasına silah dayanarak rehin tutulan Flavio’nun, soygunculara para ve mücevher vererek kendisi ve ailesinin hayatını kurtardığı öğrenildi. Brezilyalı’nın evindeki kasada bulunan 25 bin Euro nakit para ile, eşinin mücevherlerini soygunculara verdiği ve kendilerini serbest bırakmalarını istediği ifade edildi. Ancak kimliği belirsiz şahısların aldıkları paraya rağmen evi terketmedikleri ve her tarafı didik didik aradıkları bildirildi.

Yönetime haber verdi
Gecenin geç saatlerinde evi aramayı bırakan soyguncuların, Flavio, eşi ve çocuklarının ellerini bağlayarak evi terkettiği ifade edildi. Yaşananlar sonrası büyük şoka giren Conceiçao’nun, durumu hemen polise bildirdiği ve bir an önce ülkesini terketmek istediği öğrenildi. Brezilyalı’nın, ailesinin daha güvenli olacağına inandığı için İspanya’nın başkenti Madrid’e yerleşmeyi düşündüğü bildirilirken, Conceiçao’nun dün idarecileri olaydan haberdar ettiği kaydedildi.

FANATİK