BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Çömezden veda mektubu

AK Parti'den yeniden milletvekili olmayacağını açıklayan Çömez, duygusal bir mektupla veda etti. İşte o mektup...

Abone ol AKP'den yeniden milletvekili olmayacağını açıklayan Turhan Çömez, Balıkesirlilere duygusal bir mektupla veda etti.

AKP'li Çömez, "Sevgili Hemşehrilerim" diye başlayan mektubunda, "Bu ülkenin okullarında, bu ülkeden toplanan vergilerle" okuduğunu belirtti.

Çömez'in hemşehrilerine veda ettiği mektubunda şöyle dedi:

"Genç bir doktor olduğum gün, heyecanla koştum Anadolu’nun en uzak yerlerine ve bu ülkenin güzel insanlarına hizmet ettim gururla. Hekimlik hayatım boyunca hiç ödün vermedim dürüstlükten, ahlaktan, ciddiyetten ve meslek onurundan? Gün geldi sizler bana Ankara’nın yolunu gösterdiniz?‘Gidin, bu ülkeyi adam gibi idare edin’ dediniz. ‘Çalmayın, çaldırmayın, bu ülkenin çıkarlarını koruyun, bize ve bizden sonra gelecek olan nesillere güzel bir Türkiye hazırlayın?’ dediniz?‘Eskilere benzemeyin, gösterişli salonların, makam ve mevkilerin büyüsüne kapılmayın, geldiğiniz yerleri unutmayın, adam gibi adam olun?’ dediniz? Bunu emir kabul ettim ve sizin adınıza yollara düştüm?

Hep sizden yana oldum beş yıl boyunca? Sizin menfaatinizi, sizin onurunuzu ve sizin geleceğinizi muhafaza etmek için çabaladım? Hep daha iyi olsun her şey dedim, hep daha güzel olsun istedim. Size gelecek her bir kuruş hizmet için zaman geldi günlerce mücadele ettim? Daha zengin, daha müreffeh, daha huzurlu, daha güvenli, daha güçlü bir ülkede yaşayın istedim hep? Yeri geldi sustum, yeri geldi haykırdım, yeri geldi isyan ettim? Acınızı da paylaştım, mutluluğunuzu da? Başarınızı da paylaştım, umudunuzu da?

Hep sizden yana oldum, hep sizden biri oldum? Ve hep temiz kalmaya özen gösterdim."

ELBETTE YENİDEN BULUŞACAĞIZ

"Artık ayrılık vakti? Şundan emin olun ki benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, benim bildiklerimi bilseydiniz ve benim gördüklerimi görseydiniz siz de aynısını yapardınız... Her vatansever aynısını yapardı? Şimdilik hoşçakalın... Kısa bir süre, uzun değil? Elbette yeniden buluşacağız, yeniden kavuşacağız?Üstelik daha da güçlü, daha da azimli, daha da kararlı? Yine tozlu yollarda, yine yüreğimizde sevda, yanık bir Anadolu Türküsü ile koşacağız birlikte? Sizi çok seviyorum..."