BIST 10.115
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.413,22
HABER /  GÜNCEL

Devlet taksitle silah satıyor

MKEK, geçen yıl taksitle silah satışı için "taksitli satış bir defaya mahsus" demişti. Şimdi tekrar satışa başlandı.

Abone ol

Tabanca stoklarını eritmeyi amaçlayan MKEK Genel Müdürlüğü, kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20'ye varan oranlarda indirim uygulayacak. Ayrıca isteyen müşterilere, kredi kartı ile taksitle tabanca satışı da yapılacak.

MKEK Genel Müdürlüğünün özel kampanyasıyla, isteyen müşterilere anlaşmalı bankalardan 10 ay eşit taksitle tabanca satışı gerçekleştirilecek.

MKEK Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile geçen yıl olduğu gibi banka kredi kartı ile yapılacak satışlar için de taksit kolaylığı getirildi. Buna göre MKEK üretimi yerli silah almak isteyen alıcılara, Ziraat Bankasının yanı sıra Oyakbank ve Vakıfbank kredi kartlarına 10 ay taksit imkanı sunulacak.

4 AYRI MODEL DE 32 AYRI TABANCA
Sınırlı sayıda ve muhtelif modelleri için sürdürülen kampanya kapsamında yer alan 32 ayrı cins ve özelliklerdeki tabancaların fiyatı, 980 YTL ile 1.865 YTL arasında değişiyor. MKEK'nin satışa sunduğu yerli silah listesinde en düşük fiyat 980 YTL ile Kırıkale yapımı 7.76 MM STD-Siyah model olurken, en yüksek fiyatı ise MKE-Şahin-08 marka altın işlemeli Kırıkkale yapımı tabanca.