BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  GÜNCEL

Çocuklarına cinsel istismarla suçlanan eş katili kocadan kan donduran savunma

Bursa'da araç içinde eşi Emine Keskin'i (37) otomobil içinde elleriyle boğarak öldüren Ahmet Keskin (38) çocuklarına cinsel istismarda bulunmakla suçlandı. Keskin'in avukatının iddiaları ise kan dondurdu.

Abone ol

BURSA'da tartıştığı karısını otomobilde boğazını sıkarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Daha önceki celselerde çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sanık, son duruşmada kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Öldürdüğü eşini kendisine çocuklarını istismar etmesi için düzenli ilaç verdiğini iddia etti. 

OTOMOBİLLE GEZMEYE GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ... Geçen yıl Mayıs ayında eşi Emine Keskin (37) ile birlikte otomobille gezmeye çıkan Ahmet Keskin (38), bir süre sonra karısı ile tartışmaya başladı. İddiaya göre Ahmet Keskin, Emine Keskin'in boğazını sıkarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınarak tutuklanan Ahmet Keskin'in yargılaması devam ediyor.

'ÇOCUKLARINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU' İDDİASI... Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmanın önceki celselerinde sanık Keskin'in çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ve eşiyle bu yüzden aralarının kötü olduğu iddia edildi. Emine Keskin'in telefon kayıtlarında ablasına konuyla ilgili dert anlattığı ortaya çıkarken, sanık Keskin son duruşmada iddiaları reddetti.

'OĞLUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMASI İÇİN İLAÇ VERDİ'... Duruşmada, bilirkişi raporu okundu. Rapora ilişkin görüşü sorulan sanık avukatı Mehmet Tüzün, "Maktul tarafından müvekkilime tuzak kurulmuştur. Oğluna cinsel istismarda bulunması için müvekkilime, cinsel gücü artırıcı ilaçlar vermiş; ancak müvekkilim, bu tuzağa düşmemiştir. Ses kaydında '250'lik ve 100'lük verdim' beyanı bulunmaktadır. Eğer maktul çocuğunu korumuş olsaydı müvekkilime ilaç vermemesi gerekirdi. Halbuki çocuğuna cinsel istismarda bulunması için sürekli ilaç verdiği anlaşılmıştır. Çocuğun özürlü olup bacaklarının acıması doğaldır, çünkü, sürekli iğne vuran maktul kendisidir” dedi.

SES KALITLARI İÇİN SAVUNMA YAPACAK... Sanık Ahmet Keskin, avukatın savunmasına katıldığını, kendisinin de ses kayıtlarına ilişkin yazılı savunma hazırlayacağını söyledi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına ve Adli Tıp Kurumu’ndan çocuklarla ilgili raporun beklenmesine karar vererek, duruşmayı şubat ayına erteledi.