BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.484,34
HABER /  GÜNCEL

Yasemin Mori kaç yaşında Edis'in kucağına aldığı eski sevgilisi kimdir?

Yasemin Mori kimdir, kaç yaşında ve Yasemin Mori ile şarkıcı Edis sevgili mi sorusu merak konusu oldu. Dün akşam bir etkinlikte birlikte sahneye çıkan Edis ve Yasemin Mori sevgili mi sorusu akıllara takıldı. Yasemin Mori ve Edis eski sevgili. İlk kez bir darda Edis ile öpüşürken kameralara yakalanmışlardı.

Abone ol

Yasemin Mori kimdir, kaç yaşında ve Edis ile sevgili mi sorusu magazin basınının gündeminde. Edis'in eski sevgilisi olan Yasemin Mori 34 yaşında yani Edis'ten küçük. Uzun süre birlikte olan çiftinn akıllara kazınan olayı ise Edis'in doğum gününde öpüşmesi. Ayrıldıktan sonra Edis'in doğum gününde tekrar bir araya gelen çift, ortamında etkisi ile dudak dudağa yakalanmıştı. Peki Edis'in eski sevgilisi Yasemin Mori kimdir, tekrar birlikteler mi? 

Şarkıcı Edis, yeni yaşını Dada Salon Kabarett adlı mekanda kutladı. Doğum günü kutlamasında Edis ile eski sevgilisi Yasemin Mori'nin yakınlaştığı ve öpüştükleri ortaya çıktı.

"ESKİ SEVGİLİSİNİ DUDAĞINDAN ÖPTÜ: Sanatçı dostlarının katıldığı Edis'in doğum gününe eski sevgilisi Yasemin Mori de katıldı. İlerleyen saatlerde dans ederken Mori'yi kucağına alan Edis'in, eski sevgilisinin dudağından öptüğü görüldü. Bu anlar gece boyunca çok konuşuldu.

YASEMİN MORİ KİMDİR: Yasemin Mori’nin gerçek adı Yasemin Savgı’dır. 4 Mart 1982 tarihinde İstanbul‘da doğdu. Doğumundan itibaren İstanbul’da geçen ilk yılları’nın ardından ilkokul eğitimi’ne başladığı döneme kadar Kuzey Kıbrıs, Diyarbakır ve Edirne’de yaşamıştır.

Rumeli’den göç eden Bulgaristan Türklerinden olan akrabaları’ndan anneannesi ve teyzesi’nin sevgi sözcüğü olarak kullandıkları kız anlamına gelen, okul senelerinde de Jim Morrison’a olan bağıyla sağlamlaşan takma ismi Mori’yi benimsemiştir. 2. albüm süreci sırasındaki röportajlarıda da, Memento Mori’nin ikinci kelimesi’nden ilham aldığı’nı açıklamıştır.

Ablası’nın çeşitli katkıları ile, ilk bestelerini ortaokul döneminde yapmaya başlamıştır. Kings of Convenience’ın 6 Temmuz 2005’teki İstanbul konseri’nde sahneye fırlayarak dans etmiştir, o vakit’ten beri üzerinde çalıştığı, tüm söz ve müzikleri kendisine ait, ilk stüdyo albümü olan Hayvanlar’ı 10 Temmuz 2008’de Irmak Plak ve Balet Plak etiketleriyle piyasaya sürmüştür. Bu albüm’ün sanat tasarımı’nı üniversite arkadaşı Seha Can ile üstlenmiştir.

Yasemin Mori, Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü’nde eğitim görmüş ve çalışmalarından bazılarını bir dönem MySpace ve Tumblr sayfaları’nda yayımlamıştır.

İkinci albümü Deli Bando‘yu Ekim 2012’de Dokuz Sekiz Müzik etiketi ile piyasaya sürmüş, albümün gelişmesinde Korhan Futacı ve Kara Orkestra ve Boğaziçi Caz Korosu ile çalışmıştır.