BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çocukların eline parfüm diye bomba!

PKK terör örgütü yin çocuklarla ilgili tehlikeli işler yapıyor. Van'da beş parmağını kaybeden çocuğa parfüm diye bomba verdikleri anlaşıldı

Abone ol

Van’da terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye getirilmesi yıldönümü bahanesiyle, 15 Şubat’ta çıkan olaylarda, elinde bomba patlayınca 5 parmağını kaybeden A.B, parfüm şişesi sandığı bombanın kendisini tehdit eden yüzü maskeli kişilerce verildiğini söyledi.

Dumlupınar İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi A.B, olaydan bir gün önce okul çıkışı yanına gelen ve kendisini “Ahmet” diye tanıtan bir kişinin, 15 Şubat’ta okula gitmemesi konusunda kendisini tehdit ettiğini belirterek, “Bana ‘Gelirsen seni döverim. Çantanı önlüğünü yakarım. Yarın kesinlikle okula gelme’ dedi” diye konuştu.

 Babasının okula gitmesini istediğini belirten A.B., şunları anlattı: “Öğle saatlerinde okula gitmek için evden çıktım. Arkadaşlarımla okula giderken, mahallede olaylar vardı. Bu sırada yanımıza gelen 2’si yüzü maskeli 3 kişi elime bir parfüm şişesi verdi ve yanımızdan uzaklaştı. Şişenin içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken nasıl olduğunu anlamadan bir anda patladı. Yanımdaki arkadaşlarım da yaralandı.”