BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL

Çocuklardan iğrenç tecavüz oyunu

Sivas'ta 7 yaşındaki kız çocuğu, üç çocuğun tecavüzüne uğradı. Mağdure korkuyor tecavüzcüleri ise serbest!

Abone ol

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

İlçeye bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına götürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti.

Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu.

ÜNİVERSİTELİLERE KAR MASKELİ
TECAVÜZ

[PAGE]

Yenimahalle'de kar maskeli olarak girdiği evde üniversite öğrencisine tecavüz etmek isteyen saldırgan, evdeki diğer kardeşin uyanması üzerine kaçtı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi'nde oturan 2 kız kardeşin evine girdiği belirtilen kişi, ayrı odalarda kalan kardeşlerden birine bıçak zoruyla tecavüz etmek istedi. Genç kızın boğazına bıçak dayayan kar maskeli saldırgan, gürültüye uyanan diğer kız kardeşin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Ankara Üniversitesinde okuduğu bildirilen kardeşlerin şikayeti üzerine, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Emniyet yetkilileri evde inceleme yaparken çevrede bulunan güvenlik kameraları aracılığıyla da maskeli saldırganın kimliğini tespit etmeye çalıştıkları bildirildi.

EVLENECEĞİM DEDİ ARKADAŞLARINA
İKRAM ETTİ

[PAGE]

Adana'da 19 yaşındaki E.K. geçtiğimiz yıl evleneceklerini düşündüğü erkek arkadaşı C.K.’ye kaçıp, cinsel ilişkiye girdi. Bir gün sonra evine dönen E.K., ilişkisini gizledi, ancak, bir süre sonra ailesinin yaşananlardan haberi oldu. Gerçekleşmeyen evlilik ise genç kızın kabusu oldu. İşte genç kızın, anlattıkları:

"ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ"

“O olaydan sonra ailem ‘Sen yırtıksın, sürtüksün, o....usun’ diyerek baskı yapmaya başladı. Baskılara dayanamayarak evden ailemin haberi olmadan ayrıldım. Yanımda 20 lira vardı. 4 gün parklarda yattım. Sonra arkadaşım F. beni aradı. Beni olay yerindeki eve çağırdı. Eve girdiğimde B. kapıyı kilitledi. F. beni B. ile tanıştırdıktan sonra diğer odaya götürerek karşı koymama rağmen ilişkiye girdi. Bu arada benim telefonumu da kapattı. Ben ağladım, ağzımı kapattı. Sonra da üzerini giyinip gitti. Giderken B.’ye ‘Sen de yapabilirsin’ dedi. B. de zorla ilişkiye girdi. Ertesi günü işten gelen F., B. evden ayrıldıktan sonra tekrar zorla benimle ilişkiye girdi. Sonra telefonu çaldı, konuştuğu kişiye ‘Evde bir kız var gel, geçenkini kaçırdın’ dedi. 5 dakika sonra bu kişi de geldi. F. bana ‘Bununla da yatacaksın itiraz istemiyorum’ diyerek diğer odaya geçti. Bu kişi ‘istemiyorum’ diyerek ağlamama rağmen zorla üzerimi çıkartarak ilişkiye girdi. Sonra da birlikte kapıyı üzerime kilitleyip gittiler. Ben de polisi arayarak yardım istedim.” Olayla ilgili olarak 1’i tutuklu 3 kişinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

ZANLILAR: “KENDİ İSTEĞİYLE OLDU”:

Tecavüzle suçlanan zanlılardan F.G., “E.K. ile bir yıl kadar önce hastane kantininde garsonluk yaparken tanıştım. Telefonla görüşüyorduk. Olaydan 4-5 gün kadar önce kendisi benim yanıma geldi. Gece bekçiliği yaptığım yerde kendisi ile cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra onu arkadaşlarımla tanıştırdım. Ben işe gittiğimde arkadaşlarımla kendi rızasıyla ilişkiye girmiş” dedi.