BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenyurt'un altın yılı bu kitapta

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, halkı bilgilendirme konusunda yayınladığı faaliyet bülteninde ilçenin altın yıllarını anlattı.

Abone ol

Esenyurt halkını bilgilendirmeye yönelik düzenlediği halk toplantılarında hizmetlerini anlatan Başkan Kadıoğlu, belediye çalışmalarının daha fazla kitleye ulaşmasını hedefleyerek, bir kitapta topladığı 300 sayfalık eserin ücretsiz dağıtımına başlandı.

Esenyurt’taki gelişimi gözler önüne seren kitap, tarihi bir vesika olarak, her evde bulunması gereken seçkin bir eseri oluşturuyor. Kitap hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Kadıoğlu, “Halkı bilgilendirme aşamasında yaptığımız kalıcı dev hizmet projelerini bir kitapta topladık. Yaşadığı ilçeyi iyi tanımak, haberdar olmak ve nerede neler var, öğrenmek isteyen herkesin bu kitaba sahip olmasını ve okumasını istiyorum” dedi.

“Ücretsiz dağıtım başladı”

Altı yıldır, Altın yıllarını yaşayan Esenyurt’un yayınlanan faaliyet kitabının içeriğinde hizmetler fotoğraflarla süslenirken, yeni yapılacak projelere de yer verildi. Medyada Esenyurt ile alakalı çıkan haberlere de yer verilen kitap, halk arasında bulunmayı seven mutevazi kimliği ile ön planda bulunan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ve Esenyurt halkının görülmeye değer fotografları ile son buluyor. 300 sayfadan oluşankitap içerisinde sağlık, eğitim, spor, parklar, sosyal faaliyetler gibi alanlarda yapılan icraatlar anlatılırken, belediye bünyesinde ve programlarda kurulan standlarla, Esenyurt’lunun kitaplığında bulunması gereken kitabınücretsiz dağıtımına başlandı.

Kitapta her alanda yapılan hizmetler üç bölümhalinde işlenmiş, 2004’ten 2009’a kadar olan 5 yıllık icraatlar bir sayfada,2009’dan 2010’a kadar yapılanlar diğer sayfalarda bol resimli olarak yer alıyor. Son olarak, gelecekte yapılması planlanan projeler sıralanmış. Medyada Esenyurt ile alakalı çıkan haberlere de yer verilen kitap, Mustafa Akboğa ve Metin Karakoç danışmanlığında, belediye basın bürosu ve Dr. M. İsmail Bağdatlı yönetiminde hazırlanan eseri, vatandaşların tüm belediye tesislerinden ve belediye programlarında kurulan standlardan ücretsiz olarak temin edebileceği bildirildi.