BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuklar sağlıkla gülümsüyor

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çocukları sağlıkla gülümsetmeye devam ediyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde de bu yıl 5-14 yaş arası toplam 18 bin 396 çocuğa ücretsiz diş tedavisi yapılırken Antalya genelinde 191 okulda eğitim verildi.

Abone ol

Kepez’in Habibler Mahallesi’nde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri Antalya genelinde 191 okulu ziyaret ederek çocuklara ve ailelere diş sağlığı konusunda eğitim verdi. Eğitimin sonunda çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye edildi. 

HEDİYELER VERİLİYOR 

Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gelen öğrencilerin diş hekimlerince yapılan kontrollerinin ardından tedavileri gerçekleşiyor. Tedavisi tamamlanan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken diş hekimleri, çocukların durumu ile ilgili ailelere de detaylı bilgi veriyor. 

18 BİN ÇOCUĞA ULAŞILDI

Diş hekimleri son olarak Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezleri (AKBEM), Aile Eğitim Merkezleri ve Çıplaklı’da bulunan Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitimlerini gerçekleştirdi.  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 2017 yılı içerisinde toplam 18 bin 396 öğrenciye çeşitli diş tedavileri uygulandı. Merkezde, Süt dişlerine kanal tedavisi, çürük oluşmasını engelleyici dolgu, çürük dişlere dolgu, detertraj, polisaj, diş çekimi ve diş minelerini güçlendirici flor uygulamaları gerçekleştiriyor.