BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı bomba savaş

Diriliş Ertuğrul 4. Sezon 99.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 13 Aralık 2017 Çarşamba günü ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölümde neler olacak? Dirilis Ertugrul 99.yeni bolum fragmani ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TRT1'de ekrana gelen ve çarşamba günleri en çok izlenen dizi olan Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Tarihi dizi olan ve binlerce hayran kitlesi bulunan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ertuğrul ile Sadettin Köpek arasında yaşanan gerilim ortalığı iyice karıştırdı. Turgut Alp ile Aslıhan'ı zehirleyenler her yerde aranırken dizi son bölüme damga vurdu. Peki Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99.YENİ BÖLÜM FRAGMANI Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 99.yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. Dizinin yayınlanmama nedeni olarak platoda çıkan yangın gösterildi. Dizinin 99.yeni bölüm fragmanı 20 aralık 2017 çarşamba günü ekrana gelecek. 

REYTİNGLERDE KİMSE GEÇEMİYOR Diziyi reytinglerde kimse geçemiyor. Meryem ile kıyasıya mücadele eden Diriliş Ertuğrul, Seven Ne Yapmaz'a final yaptırmıştı.