BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.431,04
HABER /  GÜNCEL

Çocuklar duymasın dönüyor

Televizyon tarihine geçen 'Çocuklar Duymasın' dizisi yeniden çekilecek. Yapımcı Birol Güven, dizi ile ilgili gelişmeleri açıkladı.

Abone ol

CNNTÜRK'te yayınlanan 'Full Ekran' programının konuğu olan Mint Yapım'ın sahibi Birol Güven, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrolünü paylaştığı, efsaneleşen Çocuklar Duymasın dizisini yeniden çekmeyi planladıklarını söyledi.

Karadağlı ve Altuğ ile projeyi en uygun zamanda hayata geçirme konusunda söz birliğine vardıklarını anlatan Birol Güven, şu anda hem Tamer Karadağlı'nın hem Pınar Altuğ'un hem de kendisinin çeşitli işleri olduğunu ve bunları tamamlayınca diziye yeniden başlayabileceklerini anlattı.

Çocuklar Duymasın'a devam eden bir dizi gibi baktığını anlatan Birol Güven, "Halen yayınlanıyor. Çocuklar Duymasın'ın yayınlanmadığı bir dönem yok. Biz Pınar ve Tamer ile bu diziyi tekrar yapalım diye konuştuk. İlk müsait olduğumuz anda yapalım dedik. Herkesin işi gücü var. İlk fırsatta yapacağız" dedi.

Kadroda eksiklikler olabileceğini ifade eden Birol Güven, eskiden aldığı reytingden daha düşük reyting alacaklarını bildiğini belirtti.

Yayına telefon bağlantısı ile katılan Pınar Altuğ da Birol Güven'in çeşitli konuları halletmesi durumunda dizide rol alacağını ifade etti.

televizyon gazetesi