BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.427,56
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 44. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Çocuklar Duymasın 44. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 10 Haziran 2018 Pazar günü ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinin 44. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Çocuklar Duymasın'ın 44. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen ve en uzun soluklu dizilerden olan Çocuklar Duymasın, yayınlanan son bölümüyle yine büyük ilgi gördü. Ekrana geldiği her hafta reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Çocuklar Duymasın dizisinin 44. yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Meltem, Haluk’un telefonun şifresini değiştirir. Ancak öyle bir şifre koyar ki, Haluk’un telefonunu açması imkansız hale gelir. Haluk’un telefonundaki şifreyi açabilmesi için, Meltem’i ailesinden istediği günü hatırlaması gerekmektedir! Taş Fırın Haluk isteme tarihini hatırlamayınca birbirinden komik anlar yaşanır.

Öte yandan Gönül’ün eski kocası Selami’nin genç sevgilisi olduğuna dair haberler gelir. Gönül bu meseleyi Meltem’le konuşunca Tuna çok kıskanır. Gönül, aynı Tuna’nın eski karısı Özlem gibi Selami’nin de eve gelmesini isteyince ortalık karışır!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 44. BÖLÜM FRAGMANI