BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  MEDYA

CNN Türk spikeri yaşadığı şoku anlattı!

Nevşin Mengü, Bülent Arınç'ın Melih Gökçek hakkında yaptığı açıklamaları sonrası yaşadığı şaşkınlığın sebeplerini anlattı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu sonrasıMelih Gökçek hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Bülent Arınç'ın açıklamaları ilk kez bu kadar şaşkınlık yarattı. Bu şaşkınlık CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'nün de yüzüne yansıdı. Mengü'nün yüz ifadesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

"AĞZIM GÖZÜM BİR YERE GİTTİ HALİYLE"

Başarılı sunucu Mengü, tepkisinin dikkat çekmesi üzerine yüz ifadesinin arkasında yatanları şöyle anlattı;

"Ne sevinirim böyle açıklamalara, ne üzülürüm, haberciyim ben sonuçta. Varsa bir ihlal yargı gereğini yapar. Biz haberini yaparız. Parti içinde öyle mi olur böyle mi olur, sevindirmez ya da üzmez beni, haberini yapmak benim görevim olan bitenin, tezahürat yapmak, alkış tutmak ya da yuhalamak değil.

Ama şaşırdım tabi, şaşırmaz mıyım bu açıklamalara. Hükümet sözcüsü onca kameranın önünde bu ülkenin başkentini yıllardır idare eden adama herkesin gözü önünde haysiyetsiz dedi, hırsız dedi yahu. Eh insan evladıyım ben de sonuçta, ağzım gözüm bir yere gitti haliyle."

67341.jpg