BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
HABER /  GÜNCEL

Çırağan Palace denize açılıyor!

Müşterilerine sunduğu benzersiz hizmetleri ve etkileyici atmosferleriyle tanınan Kempinski, yeni bir sürprize imza atıyor. Çırağan Palaca lüksü tekneye taşınıyor.

Abone ol

Müşterilerine sunduğu benzersiz hizmetleri ve etkileyici atmosferleriyle tanınan Kempinski, yeni bir sürprize imza atıyor. Çırağan Palace Hotel Kempinski’nin yoğun talep ve doluluk nedeni ile sağladığı bu büyüleyici fırsat, teknede Çırağan Palace lüksünü yaşamak...

25 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle yapılan rezervasyonlarla tüm odaları dolan Çırağan Palace Hotel Kempinski, konforundan vazgeçemeyenler ama boş oda olanağı da bulamayanlar için çok farklı bir hizmet sunuyor. Müşterilerine sınırsız imkanlar sunan Çırağan Palace Hotel Kempinski rıhtımına demirleyecek tekne, unutulmaz anların geçirileceği bir yer olacak.

İçinde 2’si çift yataklı olmak üzere 4 suiti bulunan lüks teknede, otelde bulunan tüm imkanlar yer alacak. Teknedeki suitlerde konaklayacak misafirler, Çırağan Palace Hotel Kempinski’nin müşterilerine verdiği her türlü hizmetten yararlanarak otelin görkemli manzarası eşliğinde, yakamozlarla içiçe, muhteşem bir tatil keyfi yaşayacaklar.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com