BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,29
HABER /  GÜNCEL

Çıplak Şantajcı hapsi boyladı

Erzurum'da daha önce AKP’li meclis üyesini tuzağa düşürüp çıplak görüntülerini kaydeden genç kız, ikinci işinde yakalandı.

Abone ol

İddiaya göre, Erzurum’daki bir inşaat firmasının şantiye şefi Giray Kahraman (35), Gökçe Kıran’-ın (20) daveti üzerine 20 Aralık 2006’da Caferiye Mahallesi’ndeki gecekonduya gitti. Kıran’ı bekleyen Kahraman, karşısında keser ve bıçaklarla odaya giren genç kızın sevgilisi Abdulhamit Öztürk, arkadaşları İbrahim Kaya ve Erkan Ağcakale’yi görünce şaşkına döndü. Kandırıldığını anlayan Kahraman, “Soyun lan, soyun bakalım” emriyle ne yapacağını şaşırdı. Üç zor ba, zorla soyundurup cep telefonuna çıplak görüntüsünü çektikleri Kahraman’a 2 bin YTL’lik bir senet imzalattıktan sonra bıraktı.

Daha sonra Gökçe Kıran, şantiye şefinin cep telefonuna mesaj çekerek, “Arkadaşlarımız cezaevinde. Para yardımı yapmazsan görüntülerini internetten yayınlayacağız” diye tehdit edince, Kahraman, 23 Mart’ta savcılığa suç duyurusunda bulundu. yakalanıp, ‘şantaj, tehdit ve gasp’tan yargılanan genç kız Erzurum H Tipi Cezaevi’ne konuldu. Zorbalardan Erkan Ağcakale hakkında ise gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

Gökçe Kıran, geçen yıl da gıda yardımı getiren AKP’li Palandöken Belediyesi Meclis üyesi İsa Özdoğan’ı da tuzağa düşürmüş, 15 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.