BIST 9.431
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,64
HABER /  GÜNCEL

Cinsel organlarını kesip esrarengiz notu bıraktılar

Aksaray'da bir gün arayla boğazları ve cinsel organları kesilmiş iki ceset bulundu. Cesetlerden 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan'ın cesedinin sokak köpeği tarafından parçalandığı belirtilirken, üzerinde bir de not bulundu.

Abone ol

Aksaray'da boğazları ve cinsel organları kesilmiş iki ceset bulundu. Çöplükte cesedi bulunan 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan'ın sol bacağında kalemle "Namus için" yazısı dikkat çekti.

Dün Laleli Mahallesi'nde Mehmetçik İlkokulu Yolu'nda, çevredekiler kanlar içinde yolun kenarında bir kişinin yattığını gördü. Ardından polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, yerde yatan kişinin bir süt fabrikasında çalışan evli Kadir Çekiç'in olduğunu ve boğazından kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Yapılan otopsisinde ise cinsel organının kesildiği ortaya çıktı.

BUGÜNDE İKİNCİ VAHŞET

Aksaray'da bugünde aynı şekilde ikinci bir vahşet yaşandı. Tuzlusu Bölgesi'ndeki çöplük alana moloz döken bir kamyon şoförü bir köpeğin, bir insan bedenini parçaladığını fark edip, polise haber verdi. Yapılan incelemede cesedin cinsel organı ve boğazından kesilmiş olduğu ve isminin de İmdat Tayfur Doğan olduğu belirlendi. Doğan'ın sol bacağında ise kalemle 'Namus için' yazısı bulunması dikkat çekti.

CİNAYETLER BİRBİRİYLE İLİŞKİLİ Mİ?

Polis, dün ölü olarak bulunan Çekiç ile aynı şekilde öldürülmüş olarak bugün bulunan Doğan'ın, cinsel organlarının cesedin yanında olmaması ve öldürülüş şekillerinin aynı olması üzerine iki cinayetinde seri ve birbiriyle bağlantısı olduğu üzerinde duruyor.