BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38
HABER /  MEDYA

Ayşenur Balcı kimdir? Üstsüz skandalı yaktı

Ayşenur Balcı periscopeden yaptığı üstsüz yayını ile ailesi tarafından reddedildi. İşte Benim Stilim All Star birincisi olan Ayşegül finalde yapayalnızdı.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star finalistleri arasında birinciliği tarz olarak en çok hak eden isim Ayşenur Balcı'ydı. Balcı SMS oylaması sonucunda da birinciliği aldı.

Genç yarışmacının çalkantılı özel hayatı, üstsüz periscope yayını ve olay fotoğrafları onu final gecesinde yapayalnız bıraktı. Zira herkesin ailesi geceye katılırken Ayşenur Balcı'nın kimsesi gelmedi. 

Peki kimdir Ayşenur Balcı uyuşturucu mu kullanıyor?

Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim all Star yarışmacıları arasında yaşı en küçük isimlerden biri. 1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor.

AYŞENUR BALCI PERISCOPE ÜSTSÜZ YAYINI

1.68 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Ayşenur Balcı tarz olmasına rağmen daha çok çalkantılı özel hayatı ile gündeme geldi. Periscopeden kafayı bulmuş halde yaptığı üstsüz canlı yayınla olay yarattı.

AYŞENUR BALCI UYUŞTURUCU MU KULLANIYOR?

Ayşenur Balcı katıldığı sezonda da yarışmayı kamuoyuna yansıyan fotoğrafları yüzünden kaybetmişti. İşte Benim All Star yarışmasında ise uyuşturucu mu kullanıyor dedikoduları ile gündeme geldi. Stüdyoda bayılması, sinir nöbetleri geçirmesi ve sarhoş görüntüsü Ayşenur Balcı hakkındaki bu iddiayı körükledi.

20 YAŞINDA HER YANI ESTETİKLİ

Ayşenur Balcı kendini oyuncak bebeklere benzetiyor. Beyaza kaçan sarı saçları ve gotik tarzıyla da bu imajını güçlendirmeye çalışıyor. Henüz 20 yaşında olan Ayşenur Balcı tepeden tırnağa estetikli.

AYŞENUR BALCI NASIL ELENMİŞTİ?

Ayşenur Balcı katıldığı sezonda Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır.