BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  GÜNCEL

Cinsel ilişki için gittiği evden cesedi çıktı

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 79 yaşındaki S.D., para karşılığı birlikte olmak için anlaştığı kadının evinde öldü.

Abone ol

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde 79 yaşındaki S.D., para karşılığı birlikte olmak için anlaştığı kadının evinde öldü.

40 yaşındaki kadın ile para karşılığı birlikte olmak için anlaşan 79 yaşındaki S.D., iddiaya göre ilişki öncesi cinsel gücü arttırıcı hap kullandı.

Kısa süre sonra S.D.'nin fenalaştığını fark eden kadınsağlık ekipleri ve polisten yardım istedi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan S.D.'nin cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde inşaat işçisi 36 yaşındaki M.A'nın., ayrı yaşadığı eşi tekstil işçisi 27 yaşındaki B.A.'yı işyerinden kaçırıp tecavüz ettiği iddia edildi

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan B.A., 3 ay önce, aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşini terk ederek, 2 çocuğuyla birlikte baba evine döndü.

M.A., önceki gün 11 yıllık eşi B.A.'nın çalıştığı fabrikanın önüne gitti. M.A., iddiaya göre eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi. M.A., öğle tatilinde fabrikadan çıkarak yanına gelen B.A.'yı zorla bir arkadaşının taksisine bindirdi.

M.A., yolda aldığı 3 arkadaşının da yardımıyla Sipahiler Köyü'nde oturdukları evine götürdüğü eşine tecavüz etti. Eşinin daha sonra yeniden babasının evine bıraktığı B.A., polise giderek şikayetçi oldu.

Polis, M.A. ile birlikte kendisine yardımcı olan T.B. (20), E.V. (31), N.T. (29) ve R.S.'yi (31) gözaltına aldı. Şüpheliler, polisteki ifadelerinin ardından dün akşam Adliye'ye sevk edildi.

R.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, M.A. ve diğer 3 kişi, 'cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla tutuklandı. 

MİNİK KIZIN KATİLİ AMCASI ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Diyarbakır'da 2 yıl önce evinden şampuan almak için çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşındaki Leyla Baykuşak'ın, amcası Muhlis Baykuşak tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi amca Muhlis Baykuşak, polisteki sorgusunda yine kayıp olduğu için aranan babası Hüseyin Baykuşak'ı da kendisinin öldürdüğünü söyledi. Şizofren olduğunu ileri süren Muhlis Baykuşak'ın babası ve yeğenini gürültü yaptıkları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Benusen Mahallesi'ndeki evinden 9 Eylül 2009 tarihinde şampuan almak için markete giden 100'üncü Yıl İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Leyla Baykuşak'tan bir daha haber alınamadı. Leyla'nın ortadan kaybolmasının 25 gün önce de dedesi Hüseyin Baykuşak kayıplara karıştığı için aile perişan oldu.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün iki yıldır büyük titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Leyla ve dedesi Hüseyin Baykuşak'ın izine ulaşamadı. Mahallede Leyla ve dedesinin öldürüldüğü yönündeki dedikoduların artması üzerine polis dikkatini Baykuşak Ailesi'nin fertlerine çevirdi. Aile üyelerini sıkı takibe alan polis, bir süre sonra Leyla'nın amcası Muhlis Baykuşak'ın şüpheli hareketlerde bulunduğunu saptadı.

Polisin uzun süre fark ettirmeden takip ettiği şüpheli Muhlis Baykuşak'u gözaltına aldı. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden Muhlis Baykuşak, şizofren olduğunu ileri sürdü. Yeğeni ve babasını, gürültü yaptıkları için öldürdüğünü iddia eden Muhlis Baykuşak, cesetleri gömdüğü yeri ise söylemedi. Muhlis Baykuşak, polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği Adliye'de çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DİLENCİDEN ŞAŞIRTAN SAVUMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziantep'te zabıta ekiplerinin operasonunda yakalanan bir kadın dilenci, "Yakalanmasaydım topladığım parayla Somali'ye yardım edecektim" deyince herkesi şaşırttı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayının manevi atmosferinden yararlanarak kendilerine rant sağlamaya çalışan kişilere yönelik çalışma başlattı. Zabıta ekipleri, halkın yoğun olduğu işlek cadde ve sokaklarda kendilerini mağdur süsü vererek para toplayan dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen operasyonda zabıta ekipleri cami ve çevrelerinde yakaladıkları dilencileri toplayarak minibüslerle Dilenci Toplama Merkezi'ne götürdü. Yakalanan dilenciler arasında bulunan 7 çocuk annesi, 51 yaşındaki Gülseren Öter söyledikleriyle zabıta ekiplerini bile şaşırttı. Toplayacağı paranın bir kısmını Somali'ye göndermek istediğini belirten Öter, "Elimde olsa Somali'deki fakirlere, çocuklara para gönderirdim. Eğer çok para toplasaydım ben de Somali'ye yardım yapardım. 20 TL kazansaydım, 10 TL'sini onlara gönderecektim. Allah onların yardımcısı olsun. Yine biz burada ekmek, aş bulup yiyoruz. Onlar bunu da bulamıyor" dedi.

KÖY MUHTARI SİLAH ZORUYLA TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da bir muhtar, silah çektiği kadına minibüs içinde tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesinin Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 20 ay önce eşi ölen 3 çocuk annesi C.Ö.(32), Canik İlçesi'ne bağlı bir köyde muhtar olan evli 1 çocuk babası S.K.'nin (41), kendisine silah çekerek bir minibüsün içinde zorla tecavüz ettiğini iddia ederek polise şikayette bulundu.

Bunun üzerine hareket geçen polis ekipleri, muhtar S.K.'yı gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen muhtar S.K., C.Ö. ile gönül ilişkisinin bulunduğunu ve kendisinin rızası ile ilişkiye girdiğini söyledi. Muhtar S.K., C.Ö.'nün kendisinden 5 altın bilezik, tarla ve otomobil almasını istediğini, bunları almadığı için iftira attığını ileri sürdü.

Polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen muhtar S.K, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

21 YAŞINDAKİ GENCİN KATİLİ YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beyoğlu'nda 21 yaşındaki Can Kemendi'nin 6 gün önce silahla vurularak öldürülmesine ilişkin 2 kişi yakalandı.Alınan bilgilere göre, Kemendi'nin 14 Ağustos'ta Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Piyale Sokak'ta silahla vurularak öldürülmesine ilişkin çalışma yürüten İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın zanlıları olarak Aşkın Ç. (38) ve Ömer Ç'yi (19) gözaltına aldı.

Kemendi ile aralarında husumet bulunduğu belirtilen bu kişiler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 TACİZCİYE MEYDAN DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da 43 yaşındaki Mustafa G.'nin kolundan tutup zorla işyerine soktuğu 17 yaşındaki kızı öpüp elle taciz ettiği öne sürüldü. Kurtulan genç kızın olayı yakınlarına anlatması üzerin işyerine giden yakınları Mustafa G.'ye meydan dayağı attı.

Bir şirkette çalışan genç kız, dün işten çıkıp evine gitmek isterken otomobil galerisi bulunan Mustafa G.'nin sözlü tacizine uğradı. Mustkafa G., daha sonra kızı kolundan tutup zorla işyerine sokarak öptükten sonra elle tacizde bulundu.

Şüphelinin elinden kurtulan ve gözyaşları dökerek eve giden genç kız başından geçenleri ailesine anlattı. Bunun üzerine ailenin erkekleri toplanarak genç kızı de yanlarına alıp Mustafa G.'yi işyerinde yakalayıp meydan dayağı attı.

GENÇ KIZ OLAYI ANLATTI

Kavga ihbarı üzerine sevk edilen polisler tarafları gözaltına aldı. Polis merkezinde ifade veren genç kız , "Minibüs durağına gitmek için yola çıktım. işyerinin önünden geçmek zorunda kaldığım Mustafa G. son 1 aydır beni her gördüğünde sözlü tacizde bulundu. Dün akşam da evime giderken önce laf attı. Duymamazlığa geldim. Bu kez yanıma gelip beni kolumdan tutarak zorla işyerine sokup öptü ve eliyle taciz etmek istedi. Kurtulup durumu aileme bildirdim" dedi.

Kızın yakınları ifadesi alınarak serbest bırakılırken suçlamaları kabul etmeyen Mustafa G., polis tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.