BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  GÜNCEL

Cinci Hoca öpüşerek zayıflatıyormuş

Ruhani güçleri olduğu söyleyerek kadınları kandırıp ilişkiye giren ve fotoğraflarını çeken Osman A. bakın mahkemede kendini nasıl savundu

Abone ol

screen-shot-2012-12-21-at-11.54.30-am.png'Cinler sayesinde size yardımcı olacağım. Kısmetinizi açacağım' diyerek 3 kız kardeşin tecavüz suçlamasıyla dava açtığı kişinin yaptıkları bununla da bitmedi.

Ruhani güçleri olduğunu iddia ederek, cinsel ilişkiye girdiği ve çıplak fotoğraflarını çektiği 3 kız kardeşin 'tecavüz' suçlamasıyla dava açtığı 41 yaşındaki Osman A.'nın cep telefonunda başka kadınlarla da cinsel içerikli görüntüleri ortaya çıktı.

Osman A.'nın Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde fotoğraf için "Fotoğraftaki kişi ile zayıflatma şeyine girmiştik. Duygusal bir şey yok" şeklindeki ifadesine, Mahkeme Başkanı Arif Gümüşsoy, "Nasıl yok öpüşüyorsunuz ya" diye cevap verdi.

DİNDAR DEĞİLİM NAMAZ KILMIYORUM

Kendisine ait cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarının bazılarını tanıdığını söyleyen Osman A. bazı kadınları tanımadığını söyledi. H. G. ve A.T. kardeşlerle ve diğer kadınlarla çekilmiş fotoğrafların yer aldığı cep telefonundaki fotoğrafları kendisinin çekmediğini öne süren Osman A, "Kimseyi ruhani gücüm var diye kandırmadım. Dindar da değilim, namaz da kılmıyorum. Beni kandırdılar" diye konuştu.

SİLİNMESİ UNUTULMUŞ BİR FOTOĞRAF

Osman A'nın öpüşürken fotoğrafının bulunduğu ve ‘ortağım' dediği T.A.'da duruşmada tanık olarak ifade verdi. T.A. fotoğraflar için, "Şaka mahiyetinde çekilmiş bir durum. Sadece 'çekersin çekemezsin' şeklinde iddialaşmayla çekilen bir fotoğraf yani. Daha sonra silinmesi unutulmuş olması lazım . Osman A. ile aramızda duygusal olarak bir şey yok " diye ifade verdi. Osman A'nın cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarının dökümü de verildiği dava15 Ocak 2013 tarihine ertelendi.

KIZLARIN KARDEŞİ YARALAMIŞTI

Burdur'da H. G. ve A. T isimli 3 kız kardeşle 'cinler sayesinde size yardımcı olacağım. Kısmetinizi açacağım' diye kandırarak cinsel ilişkiye girip çıplak fotoğraflarını cep telefonuna kaydeden Osman A. kızların kardeşi Kadir T. tarafından vurularak yaralanmıştı. Bu olaydan sonra birlikte hareket eden 3 kız kardeş, Osman A'nın kendilerine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi olmuştu. Dava sürerken kızlardan H.T. Osman A'dan bir erkek bebek dünyaya getirmişti.

SİVİLCE HAYATINI KARARTTI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Aydın'da yaşayan Şükriye-Murat Yıldız çiftinin 4 yaşındaki çocukları Abdussamed'in yüzünde 2 yıl önce çıkan sivilce çocuğun hayatını kararttı.

Yaklaşık 2 yıldır tedavi gören çocuklarının her geçen gün iyileşeceğine daha da kötü duruma düştüğünü belirten Baba Murta Yıldız, 'Yıllardır Aydın ve İzmir'de hastanelerde koşturuyoruz. Hastalığın tedavisinin Japonya veya Avrupa ülkelerinde olduğunu belirttiler. Yiyecek ekmeği düşünürken, şimdi çocuğumuzun nasıl tedavi edileceğini düşünür olduk. Yetkililerden yardım bekliyoruz' dedi.

screen-shot-2012-12-21-at-12.06.50-pm.pngÇocuğunun 30 Haziran 2009 günü sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini belirten Anne Şükriye Yıldız, 2011 yılında çocuğun vücudunda çıkan küçük bir sivilcenin şimdi tüm vücuduna yayıldığını ve çocuklarının bir türlü iyileşmediğini söyledi. Tıp dilinde hastalığa Sle Lupus adı verildiğini ve hekimlerin tedavisinin çok güç olduğunu söylediğini ifade eden Anne Şükriye Yıldız, 'Abdüssamed 2 yaşına girdikten sonra yüzünde küçük bir sivilce çıktı. Bu sivilce kızarıp tüm vücuduna yayıldı. Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gittik. Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Devlet Hastanesi'nden Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ADÜ Tıp Fakültesi'nden de 9 Eylül Üniversitesi'ne sevk ettiler. 6 ay süren tedavi sürecinin ardından taburcu olup eve geldik. Ancak şu anda çocuğumuz doktor kontrolünde yaşıyor. Doktorlar hastalığın tedavisinin yurtdışında mümkün olduğunu söylüyorlar. Bizim de buna gücümüz yetmiyor. Ne yapacağımızı bilemez olduk. Ne olur yetkililer çocuğumun sağlığı konusunda bize yardımcı olsun' diye konuştu.

Çocuğun derisinin sürekli çatladığını, yazın sıcakta, kışın da ayazda sıkıntı yaşadıklarını belirten Şükriye-Murat Yıldız çifti sık sık İzmir'e gidip gelmek zorunda kaldıklarını yapılan tüm müdahale ve tedaviye rağmen Abdüssamed'in iyileşmediğini belirtiler.