BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  GÜNCEL

Cinayet kadar iğrenç iddialar

6 yaşındaki kayıp Muhammed'in cesedi bulundu gerçekler mide bulandırdı. Yeni iddialar en az cinayet kadar iğrenç.

Abone ol

İNTERNETHABER- İhtimaler olasılıklar ve acı gerçekler suratımızda tokat gibi patladı. 1.5 ay herkes göz göre göre kandırıldı, adeta dalga geçildi.

Çorlu’da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Muhammed'in annesinin başkasıyla ilişkisi olduğu için öldürülmesi kamuoyunun kanını dondurdu. Ancak rezaletin arkasından konuşulanlar, ortaya atılan iddialar en az cinayet kadar bizleri utandırdı.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUK ESİRGEME KURUMU'NA VERİLDİ

Şimdi de Muhammed'in babası Ümit'ten olmadığı konuşuluyor. Dilber ve Ümit'ın 2.5 yaşındaki kızı başka erkeklerin isimlerini de sayması tüyler ürpertti.  Kız da olanlardan sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na verildi.

MUHAMMED BAŞKASININ ÇOCUĞU

Baba Ümit'in annesi de Muhammed'in babasının başkası olduğunu iddia etmesi akıllara durgunluk verdi. Bu yüzden babasının Muhammed'i sevmediği, vücudunda dayak yüzünden morluklar olduğu ve sürekli aç bıraktığı iddia ediliyor. Komşular da bu tür görüntülere tanık oldukları belirtiliyor. Kızı ve oğlu için DNA testine girecek olan baba Ümit çocuklarının kendisinden olduğu görüşünde.

BABA CANLI YAYINDA NELER DEDİ?

[PAGE]

  



Olan minik Muhammed'e oldu. Muhammed'in yaşarken de kötü mumeleye maruz kaldığı anlaşıldı. Küçük çocuğun dayak yediği ve aç bırakıldığı iddia edildi. Anne Dilber, sevgilisi Müteahhit Kemal, hurdacı Sinan komşusu Kader ve Kader'in annesi Fadime başta olmak üzere 6 kişi tutuklandı. Sadece Kader 'ben bir şey yapmadım' demekle yetiniyor.

[PAGE]


Ümit'in annesi oğlunun eşinin başkalarıyla ilişki içinde olduğunu bildiğini söylemesi herkesi şaşkına çevirdi. ATV Haber'in canlı yayınına çıkan baba Ümit iddialara işte böyle cevap verdi:

[PAGE]



"Beni idam da etseler benim böyle bir şeyden haberim yok. Eşime ben bir kere dövdüm. Oğlan da benim kız da benim. Çorlu'da DNA testi yaptıracağım. Bir insan sabahtan öğlene kadar yatar, sonrada sağda solda gezerse. Ben saat 23.00'e kadar çalışıyorum, yufkacıyım.

[PAGE]



İlişki kurduğumdan haberim yok. Ben sordum bu 40 TL'yi nereden buldun dedim. Ümit ve kazı kazan oynadım oradan çıktım ben de inandım. Mehmet dayısından para almış. Ben de doğrudur dedim. Yok duvara atıyor muşum yok demirle dövüyor muşum. Benim Allah'tan tek isteğim otopsi raporunun gelmesi.

[PAGE]



Çocuğumun alnı ve omzu yaraydı ne oldu bu çocuğa dedim hanıma. O da dedi ki 'çocuklarla kavga etmiş'. Tek dileğim bunların fazla fazla cezasının verilmesini istiyorum. Dışarıda 70 milyon insanın yüzüne bakamıyorum. Baktığım zaman acaba bunlar bana tepki verir mi diye düşünüyorum. Korkarak gidiyorum sokakta."