BIST 10.308
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.445,23
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'un Stadı'nı Fener dolduracak!

Kötü gidişe dur diyemeyen Galatasaray yeni stadı boş tribünlere oynama riskine karşı ilginç öneri...

Abone ol

Yılmaz Toköz, stadın açılışında başkan Adnan Polat'ın çok iyi dost olduğu Aziz Yıldırım'ın takımı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelinmesi gerektiğini söyledi. 

Toköz şöyle devam etti:  "Aksi taktirde stat dolmaz. Ayrıca açılışta Avrupa şampiyonluğunu kazanan takımımız, Arsenal veya Real Madrid'in 2000 yılındaki kadrolarının karmasıyla veya bu takımlardan birisiyle yarımşar saatlik gösteri maçı yapmalıdır. O zaman stat dolar"

Yönetim kurulunun, acil olarak teknik direktör Gheorghe Hagi ile birlikte çalışmak üzere, futbol takımına son şampiyonluğu kazandıran Cevat Güler hocayı göreve davet etmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz Toköz, "Tugay Kerimoğlu ise Hagi ve Cevat hocanın müşterek kararı ile kalmalı ya da alt yapıya dönmelidir. Ara transferde yeni oyuncular yerine, daha önce Galatasaray'da yer almış yetenekli oyuncular tercih edilmelidir. Eğer geri alınabilirse Uğur, Necati, Mondragon, Song, Nonda ve Keita gibi oyuncular futbol takımımızı kısa zamanda güçlendirir.

Zira bunlar Galatasaray ruhunu bilen yıldızlardır. Emenike veya Makukula gibi kendini ispat etmiş santrforlardan biri ne pahasına olursa olsun takıma monte edilmelidir. Ancak o zaman Avrupa'ya tek çıkış yolumuz olan Türkiye Kupası'nda iddialı olabiliriz. Büyük paralar sarf edip, eski fiyaskolar yaşanmamalıdır. Yukarıdaki futbolcular alınamıyorsa tek çözüm alt yapıdır" şeklinde konuştu.

Toköz, sözlerini şöyle tamamladı: "Bülent, Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ergün, Arif, Hakan Ünsal ve Emre Aşık gibi yıldızlara futbolu erken bıraktıran ve onlara bir jübileyi çok gören yönetim zihniyetinin iflas ettiği açıkça görülmektedir. Bunun yanı sıra milli takımın stoperi Servet'in vazgeçilmez olduğu Gençlerbirliği maçında bir kere daha görülmüştür."