BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomun Roberto Carlosu

Volkan Yaman.. Cimbom'un yeni frikikçisi. Şutları adam sakatlıyor.

Abone ol

Galatasaray'ın yeni frikik ustası Volkan Yaman'a arkadaşları attığı goller sonrası 'yerli Roberto Carlos' lakabı taktı.

Sarı-Kırmızılı takımın İstanbul'a dönüş yolculuğu sırasında Volkan, Zaman'dan Hacı Hasdemir'e özel açıklamalar yaptı.

Yolun başındayım

Kendisine Carlos lakabı takılması için henüz çok erken olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, "Roberto Carlos'un hem Brezilya Milli Takımı'nda hem de Real Madrid'de yaptıkları ortada. Belki de dünyada futbol oynayan en kariyerli oyuncuların başında geliyor. Ben ise henüz bir şey başarmış değilim.

Almanya'da oynarken lakabı boğa

Galatasaray ve Milli Takım formasıyla inşallah iyi bir kariyer yapmak istiyorum. Bana sadece yerli Carlos demiyorlar. İki resmî maçta iki gol attığım için takım içindeki arkadaşlarımdan 'golcü' diyenler bile var. Ancak ben golcü değilim. Almanya'da oynarken de çok güçlü olduğum için 'Boğa' lakabını takmışlardı." dedi.

Almanya'da genç takımlarda oynarken çok güçlü olduğu için teknik direktörlerinin kendisine özel şut çalışmalarını yaptırdığını anlatan genç yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Şutlarımdan sakatlananlar oldu

"Sağ olsunlar annemle babam bana çocukluğumda çok iyi bakmışlar. İnanılmaz güçlü ve kuvvetli bir çocuktum. Bu gücümden dolayı hocalarım bana özel şut çalışmaları yaptırıyorlardı. Genç takımlarda da çok frikik golleri attım. Hatta üzücü ama şutlarımdan çok da sakatlanan oyuncu oldu. Hocalarım bana, 'Volkan ilk frikiği baraja çarptır. İkinci şutunda rakip oyuncular korksun.' derdi. Yani o kadar sert şut atardım."