BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Cimbomda Arda operasyonu

Servet - Arda krizinin ilginç bir operasyonla tatlıya bağlandığı ortaya çıktı.

Abone ol

Galatasaray'da Sivasspor maçının ikinci yarısında yaşanan Servet - Arda krizinin kimselerin dikkatini çekmeyen ilginç bir operasyonla tatlıya bağlandığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Arda, sinirli bir şekilde hem hocası hem de tribünlerle tartışarak soyunma odasına giderken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yardımcısı Mustafa Turgun maç sonrası ciddi bir kavganın yaşanmasından çekinerek hemen önlemlerini aldılar.
Sezgin, cezası nedeniyle tribünde oturan Hasan Şaş ile oyundan çıkan ve kulübede maçı izleyen Hakan Şükür'ü karşılaşma bitmeden Arda'nın yanına gönderdi ve genç oyuncuyu sakinleştirmelerini istedi.

Son bir dakika kala yine Mustafa Turgun ile kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu, Galatasaray kalesinin arkasından giderek Servet'i beklediler ve bu oyuncuyu soyunma odasına gitmeden yatıştırdılar.

Alınan bu önemler Galatasaray'da ciddi bir problemin önüne geçti. Hakan Şükür'ün, soyunma odasında "Bu takımın kaptanı biziz. Size ne oluyor? Bir daha saha içinde kimse birbirine el kaldırmayacak" diyerek Servet ile Arda'yı barıştırdı.

Kaptandan nasihat

Tecrübeli kaptanın iki oyuncuya, "Bütün bunları saha içinde yaparak basına malzeme veriyorsunuz. Aranızda bir mesele varsa gelin burada tartışın. Ama bir daha saha içinde ve özellikle seyircinin önünde bu tip olaylara girmeyin. Üzerinizde taşıdığınız formanın Galatasaray forması olduğunu unutmayın" diyerek nasihatte bulunduğu da bildirildi.

Hakan daha sonra Arda'yı alarak Teknik Direktör Feldkamp'ın odasına götürdü. Genç yıldız yaptığı davranışlardan dolayı özür dilerken, Kalli'nin Arda'nın bu tavrı karşısında memnun olduğu ve son derece sıcak yaklaştığı kaydedildi.