BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.395,51
HABER /  SPOR

Cimboma YENİ KALECİ

Galatasaray file bekçisini değiştirecek. Yabancı bir kaleci gelmek üzere

Abone ol

İsveç'in Expressen gazetesi, M.City'nin file bekçisinin yeni yılda Galatasaray'ın kalesini koruyacağını yazdı. Gazete, transferin son aşamaya geldiğini belirtti.

KALEYE ISAKSSON

Kalesini Orkun ile Aykut'a teslim eden ve ligin en az gol yiyen takımı olan G.Saray, yabancı kaleci transferindeki ısrarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin file bekçisi Isaksson'un transferinde sona yaklaştı. İsveç'in en önemli gazetelerinden Expressen, İsveçli kalecinin G.Saray'la anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Gazete, haberde, "Isaksson'un geleceği hakkındaki dedikodular sonbahar boyunca konuşuldu. Ama bu işin Noel tatilinden sonra çözülmesi ve usta kalecinin Türkiye'ye gitmesi kesin gibi" satırlarına yer verdi.

'EURO 2008 İÇİN GİTMELİ'

İngiltere Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra Manchester City'nin başına geçen Eriksson'un Isaksson'dan ümidini kestiğini savunan Expressen, İsveç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan 26 yaşındaki file bekçisine "EURO 2008'de oynamak istiyorsan forma giydiğin takımda da görev yapman lazım" telkininin yapıldığını belirtti. Manchester City'de Eriksson'un yardımcılığını yapan bir başka İsveçli Hasse Backe de, "Isaksson'un kariyerine devam etmesi için elbette düzgün ve iyi bir kulüp bulmasını isterim. Bu, Galatasaray mı olur, bilemem. Ama Tobias Linderoth orada ve bunun bir anlamı olmalı" şeklinde konuştu. İngiliz Daily Mirror gazetesinin yorumcusu Martin Lipton ise Isaksson'un Avrupa'nın en iyi kalecilerinden olduğunu ve Manchester City'nin bu oyuncuya karşı olan tavrının yanlış olduğunu belirtti.