BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL

Kaçan nişanlıyı vurdu

Amca çocuklarıydı. Nişanlandılar, ancak nişanlısı evden kaçtı. O da silahı eline alıp, nişanlısını vurdu.

Abone ol

Mersin’de 19 yaşındaki Ercan Aksay, nişandan bir süre sonra evden kaçan aynı zamanda amcasının kızı olan nişanlısı 18 yaşındaki Kadriye Aksay’a sokak ortasında kurşun yağdırdı. Aksay, isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı.

Hal Mahallesi’nde oturan amca çocukları Ercan ile Kadriye Aksay, 2 yıl önce nişanlandı. İddiaya göre, Kadriye Aksay, nişanlandıktan bir süre sonra Antalya’ya kaçarak kimliği belirlenemeyen başka bir kişiyle evlendi.

Ailesinin ‘kaçırıldığı’ iddiasıyla polise şikayette bulunduğu genç kız, önceki gün baba evine döndü. Kadriye’nin döndüğü haberini alan Ercan Aksay da, amcası Şemsi Aksay’ın evine gitti. Bu sırada, Kadriye Aksay ile yolda karşılaşan Ercan Aksay, üzerindeki tabancayı çekip, nişanlısına 4 el ateş etti. 4 kurşundan 3’ünün isabet etmesiyle başından, göğsünden ve karnından ağır yaralanan Aksay, Toros Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerinde 4 boş kovan bulan polis, hırsızlık suçundan sabıkası da bulunan Ercan Aksay’ı gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor. (milliyet)