BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.400,38
HABER /  SPOR

Cimboma süper yıldızlar

Canaydın'a göre Galatasaray belini doğrulttu. Yeni sezonda süper transferler yapılaçcak. Başkan umut aşıladı.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets ile önümüzdeki sezon devam edilip edilmeyeceği yönündeki soruya verdiği yanıtta, ligin kalan 6 haftasıyla ilgili iddialarını da ortaya koyarak, şunları söyledi:

 "YENİ SEZONDA CİDDİ TRANSFERLERİMİZ VAR"
Galatasaray Başkanı Canaydın, yeni sezon için taraftarlarına transfer müjdesi vererek, önemli oyuncular alacaklarını söyledi. "Yeni sezonda da ciddi transferlerimiz var" diyen Canaydın, transferle ilgili özetle, "İyi bir transfer politikamız var bu sene. İnşallah çok güzel haberler vereceğiz. Ekonomik dar boğazdan geçiyorduk, her kulüp geçti. Ödeme dengelerimizi gayet iyi ayarladık bu yıl, çok iyi gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem herkesin mutlu olabileceği transferleri gerçekleştireceğiz" dedi. 

"SÜRPRİZLERİMİZ VAR"
İyi bir 10 numara transferinin yapılacağının ifade edilmesi üzerine Canaydın, "Sürprizlerimiz var. Belimizi doğrultup gelirlerde artmalar sağladık. Bunu mutlaka futbola ve diğer takımlara harcayacağız. Yurt içinde de 7-8 oyuncu üzerinde düşüncelerimiz var. İmkan verdiği müddetçe transferlerimizi yapacağız" diye konuştu. Transferde adı geçen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi isimlerle ilgili soruya ise Canaydın, "Sezon bittiği zaman bu arkadaşlara ihtiyacımız varsa, medeni bir şekilde kulüplerine başvururuz. Mukaveleleri olan oyunculardır" karşılığını verdi. Bugün Kayserispor Kulübü Başkanı’nı arayarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam konusundaki haberlerle ilgili konuştuğunu belirten Canaydın, "Ertuğrul hocayla ilgili bir talebimiz ve irtibatımız olmadığını söyledim. Maçlar devam ederken böyle bir spekülasyona alet olmak istemeyiz" diye konuştu.

"BEKLEYE BEKLEYE MURADINA ERMİŞ..."
Özhan Canaydın, Galatasaray’ın Seyrantepe’ye yapılacak yeni Ali Sami Yen Stadı’nda 2009-2010 sezonundan itibaren maçlarını oynayabileceğini açıkladı. Gerekli çalışmaların sürdüğünü bildiren Canaydın, şunları söyledi: "Eğer haziran-temmuz gibi ihalenin bitimiyle inşaata başlanırsa 24 ay sonra Galatasaray maçlarını oynayabilecek. Ben 20-24 ay arasında biteceği kanaatindeyim. 2009-2010 sezonunda inşallah yeni stadımızda olacağız. İnanın ben 18 ayda dahi biteceğini düşünüyorum. Ancak sizlere tarih vermenin ne kadar büyük hata olduğunu biliyorum. Bu stat devletin medarı iftiharı olacaktır. Bekleye bekleye muradına ermiş, fakat en iyi stada sahip olmuş bir şekilde stadımızda maçlarımıza başlayacağız."