BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.471,86
HABER /  DÜNYA

CİMBOM’A GÜZEL HABER

Bayern Münih’in Borussia Dortmund’dan Mario Götze’yi transferi, Galatasaray’ı sevindirdi. Alman gazetelerinden Bild, "Robben’in takımdan ay...

Abone ol

Bayern Münih’in Borussia Dortmund’dan Mario Götze’yi transferi, Galatasaray’ı sevindirdi. Alman gazetelerinden Bild, "Robben’in takımdan ayrılması şimdi daha büyük olasılık. Onunla en ciddi ilgilenen de Galatasaray" yazdı.
Ünal Aysal başkanlığındaki Sarı Kırmızılı ekip, gelecek sezonda Şampiyonlar Liginde final oynamayı hedefliyor. Bunun için de gelecek sezonda yeni çileklerin kadroya dahil olabileceği düşünülüyor. Aysal yönetiminin hedefinde ise Bayern’in Hollandalı yıldız Robben var.
Bild’in haberine göre, Bayern Münih’in gelecek sezon başına geçecek Josep Guardiola, kadroda bazı değişimlere gidecek. Alman ekibinin Mario Götze’yi transferini değerlendiren Bild, "Robben’in takımdan ayrılması şimdi daha büyük olasılık. Onunla en ciddi ilgilenen de Galatasaray" yazdı. Haberde, Hollandalı futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak bakmasının beklendiği ifade edildi.
Hollandalı yıldızın sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor.
(İHA)