BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN "KAÇAKÇILIK VE TERÖR" AÇIKLAMASI<br/>İSTANBUL - Başbakan Erd...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN "KAÇAKÇILIK VE TERÖR" AÇIKLAMASI
İSTANBUL - Başbakan Erdoğan, kaçakçılığın teröre kaynak sağlayan bir noktaya ulaştığına dikkat çekerek, “Terör sona erdiğinde, silahlar susup fikirler konuşmaya başladığında, bundan Türkiye kadar Avrupa ve diğer batılı ülkeler de kazançlı çıkacaktır" dedi.

TERÖRİSTLER "AKTİVİST" KABUL EDİLDİ
STRASBOURG - Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Genel Kurulu’nda Türkiye siyasi denetim raporu kabul edildi. Raporda PKK terörü ‘çatışma’, teröristler ise ‘aktivist’ olarak yer aldı.

HAKEME YUMRUK ATTI
İSTANBUL - Endonezya’da oynanan bir futbol maçında penaltı kararıyla çileden çıkan oyuncu, hakeme yumruk attı.
Saldırı sonucu yüzü kanlar içinde kalan hakem hastaneye kaldırılırken, maç ise ertelendi.

BİLİM ADAMLARINI HAYRETE DÜŞÜREN İSKELET
İSTANBUL - Şili’de bulunan 15 santimetre uzunluğundaki iskelet, bilim adamlarını hayrete düşürdü.
İskeletin başlarda maymuna ait olabileceğini belirten bilim adamları, şimdilerde ise bunun mutasyona uğramış bir insan iskeleti olabileceği üzerinde duruyor.

AFGAN İÇİŞLERİ SÖZCÜSÜ KAÇIRILAN 8 TÜRKLE İLGİLİ KONUŞTU
KABİL - Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sıddık Sıddıki, 8’i Türk 11 kişinin Taliban militanları tarafından rehin alınması konusunda açıklana yaptı.
Kaçırılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olmasına büyük özen gösterildiğini ifade eden Sıddıki, “Güvenli bir şekilde serbest bırakılmaları için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

“PKK ÇEKİLİRSE MEMNUN OLURUZ”
TEKİRDAĞ - PKK’nın sınır dışına çekileceğinin açıklanması konusunda soru yöneltilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çekilirlerse memnun oluruz arkadaşlar. Kimse Türkiye’de terör istemez” dedi.
‘Sizce çekilme gerçekleşir mi?’ sorusu üzerine ise Kılıdaroğlu, “Onu bilemem. Onu muhatabına sorun. Onun muhatabı sayın başbakan” diye konuştu.
(İHA)