BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimboma Antalyada büyük ilgi

Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Taraftarların ilgisi yenilgiye rağmen sürdü.

Abone ol

-kırmızılı ekibin Lara'daki Titanic Otel'in futbol sahasında, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yaptığı antrenmanda, futbolcular kısa süreli koşunun ardından, beşe iki top çalışması yaptı.

Dün gece Efes Pilsen Cup 6'da, Hollanda'nın Feyenoord takımıyla yaptığı zorlu maç ve aynı turnuvada bu akşam Beşiktaş ile yapacağı üçüncülük karşılaşması nedeniyle çalışmayı kısa tutan teknik direktör Gerets, kısa süreli açma germe ile antrenmanı noktaladı. Çalışmada hafif sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcu Carrusca takımdan ayrı düz koşu ve yardımcı antrenörler eşliğinde çalışma yaparken, bu oyuncu takımının otobüsle sahadan ayrılmasından sonra da idmana devam etti.

GALATASARAY'A ANTALYA'DA BÜYÜK İLGİ
Öte yandan, Galatasaray'ın antrenmanlarına Antalyalı taraftarlardan ve futbolseverlerden büyük ilgi var. Sarı-kırmızılı ekibin yağmur altın yaptığı ilk iki çalışmasını çok sayıda taraftar izledi. Bu sabah yapılan idmanı da Ülkü Seyfi Kandemir İlköğretim Okulu öğrencileri ellerinde çiçeklerle izledi. Küçük izciler, izci marşını söyledikten sonra futbolculara tezahüratta bulunarak, onları tek tek tribüne çağırdı.

Ancak futbolcuların saha içerisinde el sallaması üzerine izciler onların yanına gitti ve saha içerisinde futbolcularla fotoğraf çektirdiler. Ellerindeki çiçekleri kaptan Hakan Şükür'e veren küçük izciler daha sonra tribündeki yerlerini alarak çalışmayı sonuna kadar izlediler. Antrenmanın bitişiyle birlikte otobüsün etrafında Galatasaraylı futbolculardan imza alarak fotoğraf çektiren izci grubu, Galatasaray lehine yaptıkları tezahüratla futbolcuları yolcu ettiler.