BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.458,47
HABER /  GÜNCEL

Cimbom kaleci ve golcüsünü buldu

Transferde hız kesen Galatasaray atağa geçiyor. Kaleye ve forvete yabancı alarak taraftarın gönlünü almayı planlıyorlar.

Abone ol

Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş yerli transferinde gaza basarken, Selçuk İnan dışında bir Türk futbolcuyla imza aşamasına gelmeyen Galatasaray'da kaleyi koruyacak yabancı ve yeni golcünün transferi kesinleşene kadar Türkiye içinden transfer donduruldu.

Sabah'tan Süleyman Gültekin imzalı habere göre "Kaleye büyük bir isim alacağız" diyerek yola çıkan ve çıtayı çok yükseğe koyan Galatasaray,  Buffon'dan gelen olumsuz cevap sonrasında Muslera'ya kilitlendi.

Lazio ile yeni kontrat yapmak için oturduğu masadan istediği ücret verilmeyince kalkan ve kulüp başkanı Lotito'nun tepkisini çeken Muslera'ya talip olan Galatasaray genç file bekçisini ikna etmeye çalışıyor. Lazio'nun da Lorik Cana'ya talip olması nedeniyle takas formülünü devreye sokan Galatasaray'ın önündeki tek engel Muslera'nın Türkiye'de oynamaya sıcak bakmaması. Serie A'dan Genoa'nın da talip olduğu 24 yaşındaki Muslera'ya yıllık 2.2 milyon Euro öneren Galatasaray'ın en iyi şartları sunan kulüp olduğu ve transferin 48 saat içinde kesinlik kazanacağı öğrenildi.

B.MÜNİH'E VEDA EDEN KLOSE'YE 3 YILLIK TEKLİF
Chelsea'da yeni teknik adamın belli olmaması nedeniyle Drogba transferinde görüşmeleri kilitlenen Galatasaray'a Bayern Münih'ten iyi haber geldi. Alman kulübü, sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde olan Miroslav Klose'nin kontratını uzatmak için görüştüklerini ve anlaşamadıklarını duyurdu. Bayern Münih ile yolları ayrılan Alman golcü için İspanyol Valencia ve İtalyan Lazio da devrede. Bonservisi elinde olan Klose'ye biri opsiyonlu 3 yıllık sözleşme öneren Galatasaray, ilk sezon için 3.5, ikinci sezon için ise 3 milyon Euro teklif etti.