BIST 10.255
DOLAR 32,25
EURO 34,92
ALTIN 2.435,20
HABER /  SPOR

Cimbom kader maçına hazır

Devler Ligi'nde PSV maçında galibiyet başka şansı olmayan Cimbom maça hazır

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile deplasmanda yapacağı maç için Hollanda'da bulunan Galatasaray, maçla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray'ın, bu akşam maçın yapılacağı Philips Eindhoven Stadı'nda gerçekleştirdiği 1 saati aşan son çalışmasının ardından teknik direktör Eric Gerets, bir basın toplantısı düzenleyerek maçla ilgili görüşlerini açıkladı.

Gerets, son haftalarda takımın ligde aldığı sonuçların kendilerini umutlandırdığını belirtirken, galibiyet dışındaki tüm sonuçların Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rüyalarını sona erdireceğini bildiklerini, bu nedenle bu bilinç ve inançla maça çıkacaklarını söyledi.

Gerets, Eindhoven kenti ve stadına ilişkin, geçmişte futbolcu ve çalıştırıcı olarak kazandığı başarıların kendisinde çok iyi duyguları barındırdığını, ancak yarınki maçta Galatasaray'ın galibiyetiyle bunun tersini yaşamak istediğini anlattı.

İlk maçta ilk yarıda çok iyi bir futbol sergilediklerini hatırlatan Gerets, yarınki maçta, o ilk maçın ilk yarısını 90 dakikaya yayacaklarını kaydetti. Gerets, futbolcularının maçı kazanabileceklerine inançlarının tam olduğunu bunun da kendisini çok umutlandırdığını dile getirdi.

Belçikalı teknik adam, yarınki maçta gole dönük oynayacaklarını yineledi ve maçın sonucuna, iki takımın da son haftalarda sık maç yapmaları dolayısıyla dikkatlerinin, fizik güçleri ve şans faktörünün de etkili olacağını sözlerine ekledi. Galatasaraylı oyuncuların çalışmak üzere stada gelişlerinde çok sayıda gurbetçi taraftar, sarı-kırmızılılara yoğun ilgi gösterdi ve destek verdi.