BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  SPOR

Cimbom Eskişehir mesaisinde

Galatasaray, hafta sonu Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Abone ol

Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirirken, Olympiakos karşısında forma giyen oyuncuların hafif bir rejenerasyon çalışması gerçekleştirdikleri, bu karşılaşmada forma giymeyen ve az dakika alan oyuncuların ise yarı sahada maç yaptıkları belirtildi.

Olympiakos maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ayhan'ın rejenerasyona katıldığı, Kewell'ın ise rejenerasyon antrenmanını salonda yaptığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri süren Orkun Usak ve Semih Kaya'nın, antrenör Cevat Güler yönetiminde özel antrenmanlarına devam ettikleri, Emre Güngör ve Uğur Uçar'ın ise takımdan ayrı salon ile saha çalışması yaptıkları açıklanırken, sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından Mehmet Topal ve Linderoth'un ise salonda sağlık ekibi eşliğinde antrenmanlarını sürdürdükleri dile getirildi.

Galatasaray, yarın öğleden sonra yine basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanın ardından, özel uçakla Eskişehir'e gidecek.